Avui s’ha celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya un test corresponent a la pretemporada de la Euroformula Open. Entre els presents al test, al cotxe de Porteiro Motorsport hi era la valenciana Carmen Jordà. La pilot que ha estat vinculada al organismo de la FIA com a portaveu femenina al món del motor ha tornat a posar-se el casc per disfrutar d’una jornada a bord del monoplaça de la categoría.


Els gran dominadors del día han estat Bent Viscaal amb l’equip de Teo Martín i Petru Florescu amb Fortec Motorsports. La ex pilot de desenvolupament de l’equip Renault de Fórmula 1 no ha pogut tenir un día normal al monoplaça degut a problemas tècnics que li han impedit completar una sola volta cronometrada al traçat català.

Carmen Jordà que ha disputat diversos campionats com la IndyLights, la GP3, vinculada a la F1 com a reserva de Renault y altres tantes categorías hagués estat de gran ajuda per a Porteiro Motorsport pero els problemes dels trasponder han fet imposible treure res en clar en el que ha estat un mal día per l’equip. S’haurà de veure si la tornarem a veure al interior d’un monoplaça peròi, aquesta, que era una bona oportunitat per reivindicarse, ha estat desaprofitada per causes alienes al seu control.