Desde Mercedes segueixen preparant-se pel que esperen que sigui una dura temporada. Per raons de pur rendiment al 2017, temen un posible potencial de Ferrari i Red bull, pero també segons el que puguin fer a McLaren i Renault. Desde Brackley són previsors i apunten als dos ex campions del món com a posibles rivals en la lluita pel campionat.


“A l’élit del món del motor ten que tenir respecte per tots els equips i pels grans pilots”, explica Toto Wolff, cap de Mercedes. “Ens prenem seriosament a Ferrari, Red Bull, McLaren i Renault. Preferim ser humils i esperar una dura competencia per part de tots els equips i si som capaços de ferr el que várem fer l’any passat guanyarem curses i lluitarem pel Titol y, si no som capaços de fer-ho, no haurem estat lo suficientment bons.”

Toto Wolff recorda a la perfecció el que va fer Ferrari durant la pretemporada pasada: “Com el cotxe va rendir a pista va ser excepcional y la millorar que van tenir durant l’hivern va ser probablement la millor de tots els equips. Estic content d’haver-los pogut guanyar. Várem tenir el récord d’11 victories contra les 5 de Ferrari. Ja he dit que tenim que mantener els peus al terra. Ferrari va poder guanyar més curses. Ens els prenem molt seriosament com al gran rival de cara a 2018 tal i com farem amb d’altres equips.”