El pilot francès de 21 anys es converteix així en el quart integrant de l’equip conformat pels pilots Callum Ilott, Jake Hughes i Nikita Mazepin.


L’escuderia ART GP ha confirmat que el pilot Anthoine Hubert continuarà en les files del seu equip de cara la temporada vinent d’GP3. Serà el seu segon any consecutiu en l’equip. El francès va realitzar un bon any 2017 que li servirà com a base per millorar els resultats obtinguts la passada temporada. Va ser l’únic pilot d’ART GP que no va aconseguir cap victòria, tot i que la va fregar en els grans premis de Silverstone i Monza. El seu millor resultat va ser precisament a Gran Bretanya, on va acabar segon.

El seu quart lloc en la general li ha servit per guanyar-se la renovació i poder lluitar pel títol aquesta temporada, sent un pilot més madur gràcies a l’experiència obtinguda durant l’any 2017.

El mateix pilot mostrava la seva felicitat després de conèixer la seva renovació: “Em vaig integrar molt bé a l’equip durant 2017, però tenia una sensació de treball incomplet. Estic focalitzat en utilitzar l’experiència guanyada l’any passat per aconseguir els objectius amb ART GP en 2018. És el que també vol l’equip i agraeixo molt la seva confiança”, deia Anthoine que no es quedava curt en les seves expectatives per a aquest any: “Vull guanyar el campionat”.

El president de l’equip, Sébastien Philippe, també elogiava al pilot francès: “Anthoine va fer un gran primer any. És un talent i sap que té totes les qualitats per posar el seu nom a la llista de guanyadors de GP3. Coneix els circuits, coneix el cotxe i treballa molt bé en equip”, comentava el president de l’equip.

També és ambiciós de cara la temporada que ve: “Estic segur que serà un dels candidats amb ART GP i tenim l’ambició de guanyar els dos campionats”, finalitzava Sébastien.