Carlin ha nomenat com a pilot oficial per disputar la temporada 2019 de Fórmula 3, al pilot júnior d’Honda Teppei Natori. Juntament amb l’anunci del nipó, Carlin ha aprofitat per anunciar la seva nova aliança amb Buzz.

Teppei Natori es converteix en el setè pilot confirmat que competirà la temporada 2019 de Fórmula 3 i el segon júnior d’Honda a ser confirmat després de Yuki Tsunoda. El jove de 18 anys també és el primer pilot confirmat per Carlin en la seva alineació.

L’equip britànic a més a més, s’associa amb Buzz, una companyia d’inversió japonesa fundada per donar suport a joves talents de la mà de l’expilot Daisuke Hasegawa. Carlin i Buzz van treballar junts ja durant el Gran Premi de Macau de 2018, on van recolzar la participació de Callum Ilott.

L’associació també vol dir que l’equip passarà a dir-se “Carlin Buzz Racing” a la Fórmula 3 amb el seu disseny de color groc.

Igual que Yuki Tsunoda, que tindrà un programa dual competint tant en Fórmula 3 com en l’European Formula Masters, també és la primera vegada que Natori competirà fora del Japó mudant-se a Europa després de competir només un any en monoplaces, concretament a la Fórmula 4 japonesa.

De fet, Tappei Natori va perseguir a Yuki Tsunoda per l’obtenció del títol de la Fórmula 4 Japonesa i aquest últim va guanyar per 14 punts finalment, tot i haver guanyat set curses durant la temporada per a les tres úniques de Tsunoda, encara que els dos estaven en la seva pròpia lliga.

Alineació de la Fórmula 3 fins al moment:

Prema – Marcus Armstrong, Jehan Daruvala

Jenzer – Yuki Tsunoda

HitechGP – Juri Vips

ART GP – David Beckmann

Campos Racing – Sebastian Fernandez

Carlin – Teppei Natori