La setmana passada van tenir lloc al territori català diferents competicions molt interessants, fent del motor un gran espectacle a seguir

L’esport català s’ha viscut al màxim durant el cap de setmana gràcies al motor. A tota Catalunya s’han anat disputant proves que han ofert a l’espectador una experiència única.

El cap de setmana va començar amb les 3 Hores de Resistència de Santa Eulàlia de Ronçana, on es va emportar la victòria l’equip Pastisseria Turon, format per Oriol Mena i Adrià Sánchez. Granja l’Ametlla va obtenir la segona posició, seguit de Servimoto Kronos Aigua.

Seguidament, va tenir lloc la Copa Catalana de Promovelocitat al Pla de Sant Tirs, on es va imposar el pilot Shengbo Sun amb un total de 50 punts, seguit d’Àlex Remesal (36 punts) i Cesc Obiol (31 punts).

A més a més, també vam poder gaudir del Trofeu Català de Resistència a Terra a Santa Eulàlia de Ronçana. Els guanyadors van ser Liam Sanjuan i Jordi Galera, fent un màxim d’onze voltes. Molt a prop s’hi van trobar Aniol Molas i Nil Arcarons, que van realitzar una gran actuació. Finalment, David Boixeda i France Mataró van acabar la prova en tercer lloc.