El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha començat la temporada 2023 al circuit de La Pobla de Mafumet

La temporada 2023 del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors s’ha iniciat al circuit de La Pobla de Mafumet amb la victòria de l’equip GCR, format pels pilots Yago Domínguez i Alejandro Ceballos.

A la cursa han participat 60 pilots repartits en un total de 30 equips. Aquesta prova per equips, de quatre hores de resistència, s’ha realitzat en un traçat d’aproximadament dos minuts per volta.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme
Categoria Grup 3 Aigua

L’equip GCR ha competit dins de la categoria Grup 3 Aigua, i han estat capaços de realitzar un total de 118 voltes. L’equip vencedor, que portava el dorsal número 1, també ha pogut fer la volta més ràpida de la cursa: 1:56.37.

El segon classificat ha estat l’equip Team Luengo, format per Àngel Perales i Rubén Luengo, que ha realitzat les mateixes voltes que l’equip GCR, però amb un minut de desventatge.

Finalment, el podi l’ha completat l’equip Servimoto Kronos Aigua, que ha participat en la cursa amb els pilots Borja Serra i Víctor Redondo.

Categoria Màster 40

A la categoria Màster 40, l’equip amb el dorsal 84, format per Raúl Garcia, David Martínez i José Ruiz, s’ha emportat la victòria, fent un total de 109 voltes al traçat. També ha pujat al podi l’equip de Sergi i Jordi Ventura, finalitzant la prova en segon lloc i completant un total de 104 voltes. L’equip de David Rodríguez i Oriol Brutau ha quedat en tercer lloc, fent 102 girs.

Categoria Grup 2 Aire

Dintre de la categoria Grup 2 Aire, l’equip Servimoto Kronos Aire ha estat el més destacat. L’equip format per Miquel Vendrell i Oriol Brasó ha realitzat 108 voltes. Darrere seu ha completat la prova l’equip Biciat, que ha competit amb David Vigas i Gerard Arabia. En tercer lloc ha acabat l’equip FMC Motors, format per Àlex Barroso i Marc Duran.

Categoria Canvi

L’únic equip que ha participat dins de la categoria canvi ha estat el d’Hugo Cuesta i Manel Garcia. Han pogut fer un total de 102 voltes.