El passat cap de setmana es va disputar a MotorLand Aragón una nova ronda del Campionat Europeu de Kàrting

KZ

En la categoria KZ, Pedro Hiltbrand va tenir un camí ple de desafiaments a MotorLand. Va obtenir la 20a posició en la classificació, i va mantenir-se competitiu amb una 18a posició en el segon heat de qualificació, però una desqualificació en el tercer heat va afectar el seu rendiment. Malgrat això, va tenir una actuació destacada en la final, acabant en la 6a posició.

Jorge Pescador va mostrar una actuació consistent, acabant en la 12a posició en la pràctica de qualificació i sumant una 16a i una 9a posició en els heats de qualificació. Va aconseguir una 9a posició en el super heat i va mantenir aquest lloc en la final.

Adrián Malheiro, classificant en la 25a posició, va tenir dificultats durant els heats (25 i 18). Malgrat una actuació prometedora en el super heat on va acabar en la 16a posició, no va poder acabar la final.

KZ2

Genís Cívico va tenir una actuació sòlida en la categoria KZ2 a MotorLand, classificant en la 17a posició en la sèrie 1 de la pràctica de qualificació. Va mostrar consistència en els heats amb diverses posicions dins del top 12, incloent una 6a posició en el heat A-C i una 6a posició en el SuperHeat B.

Nacho Tuñón va començar fort amb una 2a posició en la pràctica de qualificació de la sèrie 2. Va mantenir un rendiment alt en els heats, incloent una victòria en el heat D-F i diverses posicions altes. Malgrat acabar 5è en el SuperHeat B, no va poder completar la final.

Josep Vea va classificar en la 6a posició de la sèrie 1 de la pràctica de qualificació i va tenir bones actuacions en els heats, amb posicions que oscil·laven entre la 6a i l’11a. Va acabar 8è en el SuperHeat B, però no va obtenir un resultat final.

Alejandro Lahoz, classificant en la 10a posició de la sèrie 3 de la pràctica de qualificació, va tenir un rendiment irregular en els heats, incloent una posició 9 en el heat E-F però sense resultat en el heat A-D. Va acabar en la 21a posició en el SuperHeat A, però no va obtenir un resultat final.

Mario Pinazo, classificat en la 9a posició de la sèrie 1 de la pràctica de qualificació, va tenir una actuació variable en els heats amb un DNF en el heat A-E i una desqualificació en la SuperHeat B.

José Antonio Penalta va tenir una competició difícil, classificant en la 20a posició de la sèrie 3 de la pràctica de qualificació. Va acabar en les últimes posicions en els heats i en la 31a posició en el SuperHeat A, sense obtenir un resultat final.

Daniel Dallakyan va classificar en la 19a posició de la sèrie 3 de la pràctica de qualificació. Va tenir una desqualificació en el heat A-B i posicions baixes en altres heats, acabant en la 23a posició en el SuperHeat B sense obtenir un resultat final.

KZ2-Masters

En la categoria KZ2-Masters, Ricardo Ávila va classificar en la 22a posició en la pràctica de qualificació i va tenir una actuació discreta en els heats, amb una 25a i 17a posició. Va acabar en la 24a posició en el SuperHeat i en la 20a posició en la final.

Leopoldo Pérez va classificar en la 18a posició en la pràctica de qualificació a MotorLand i va tenir rendiments variats en els heats, amb una 29a i 25a posició. Va acabar en la 23a posició en el SuperHeat i en la 22a posició en la final.

Víctor Manuel Martínez, classificant en la 14a posició en la pràctica de qualificació, va tenir un rendiment irregular en els heats amb una 15a posició i un DNF. Va acabar en la 18a posició tant en el SuperHeat com en la final.