Passat l’equador de la cursa, Fernando s’ha acomiadat de tota opció d’obtenir un bon resultat a causa dels seus problemes en els frens i Dani Juncadella és la gran esperança per veure un podi espanyol.


A falta de 10 hores per al final de les 24 hores de Daytona, la lluita per la victòria està agrupada en un mocador. El Cadillac número 5, ara sent conduït per Albuquerque, roda en la primera posició amb un avantatge de poc més de 6 segons respecte al Acura 7 de Castroneves, que roda en segona posició. Era líder fins fa poc més de 10 minuts, Eric Curran, que s’ha aturat per canviar l’aleró del darrere i roda en aquest moment en la tercera posició. Són els tres únics pilots en la mateixa volta el que converteix la lluita per la victòria en un dels focus més interessants quan s’ha complert la catorzena hora de cursa.

Per darrere, una de les millors notícies que ens està deixant Daytona. Els LMP2 de United Sports (el vehicle número 32) i el Oreca 37 que condueix Dani Juncadella pugnen per una quarta plaça que pot derivar en opció de podi. Actualment roden en quarta i cinquena posició amb tres voltes de desavantatge. Els dos s’han afavorit dels problemes elèctrics que ha patit Dane Cameron, amb els quals ha perdut aproximadament 20 voltes i tota possibilitat de podi i victòria. Així doncs, els problemes dels DPI, han propiciat aquesta escalada dels LMP2.

Per la seva banda l’equip de Fernando Alonso roda en divuitena posició, conduït ara per Phil Hanson, en un intent de recuperar el terreny perdut a causa dels problemes de fre soferts fa més de 3 hores.

Està sent una carrera molt neta, en què tan sols han aparegut dues banderes grogues tot i el diluvi que ha caigut al llarg de la nit.