A falta de set hores per al final de les 24 hores de Daytona, els Cadillac 5 i 31, conduïts per Barbosa i Nasr respectivament, semblen ser els únics candidats a la victòria en aquests moments.


El que era una batalla a tres bandes s’ha quedat en un un contra un. El Acura 7 de Castroneves ha dit prou quan rodava segon, a vuit hores i mitja del final. La reincorporació al ritme normal després de la tercera bandera groga de la cursa, col·locava a Castroneves a només sis segons del liderat, però el seu cotxe ha donat els seus primers símptomes de rendició en baixar sorprenentment al mig minut de distància. Helio ha entrat al box i ha perdut 22 voltes.

Així doncs, Barbosa està líder de la cursa, amb una volta d’avantatge sobre Nasr, el seu principal rival. En tercera posició es troba el LMP2 de Bruno Senna. El cotxe de United Sports s’ha aprofitat del problema del Acura per escalar a posicions de podi. A falta de set hores i mitja Bruno ha deixat pas al seu company d’equip Hugo de Sadeleer. Juncadella, que lluitava precisament per aquesta mateixa plaça, ha tingut un problema que l’ha tingut gairebé mitja hora al box, on ha perdut 19 voltes respecte al líder, i qualsevol opció de podi.

Alonso roda a la dinovena posició. On estaria situat si no hagués tingut el problema de frens? Cal recordar que rodava per davant del Ligier que ocupa ara mateix la tercera posició. De fet, l’espanyol que ha estat rodant en aquest stint, ha estat per moments el pilot més ràpid en pista.

En categoria GTLM, Bourdais i Westbrook, els dos de Ford, s’alternen contínuament el liderat del grup, seguits per Antonio García, en tercera posició.

L’etapa nocturna de la cursa està a punt d’acabar, i que la llum del sol comença a fer acte de presència. Els temps dels pilots de fet, estan ja caient.