Amb 10 hores i 20 minuts de les 24 Hores de Daytona disputades, Fernando Alonso ha tingut una sortida de pista a causa de problemes de frens que li ha costat 40 minuts al box i tota opció d’obtenir un bon resultat.


Després de recuperar-se de la punxada que havien patit hores abans, Fernando Alonso havia arribat a col·locar-se en cinquena posició, a dues voltes del líder. No obstant això, a l’1:02 de la nit hora local, a falta de 13 hores i 38 minuts per al final, l’asturià ha patit una sortida de pista.

Després d’aquest contratemps, el bicampió mundial de Fórmula 1 ha entrat a boxes i ha cedit el seient a Lando Norris. L’equip ràpidament va confirmar que es tractava d’un pit stop no programat, ja que el Ligier LMP2 de United Autosports tenia problemes als frens, que havien estat els causants de la sortida de pista del d’Oviedo.

Després de cinc minuts d’aturada, amb Norris pujat al cotxe però sense poder sortir, els mecànics es van emportar el prototip a l’interior del garatge i van confirmar que trigarien un mínim de 20 minuts a reparar els danys del cotxe.

A l’1:39 hora local, després de pràcticament 40 minuts al garatge, el campió de la Fórmula 3 Europea va poder finalment tornar a pista. El cotxe nº. 23 es trobava, però, a 24 voltes del líder.

Gairebé una hora després d’aquest important contratemps, Norris segueix al cotxe, al 15è lloc en prototips i al 22è a la general, a 26 voltes del líder de la cursa. Qualsevol opció d’obtenir un bon resultat està, a falta de més de mitja cursa, totalment descartada.

DIRECTO: 24 horas de Daytona 2018