Sébastien Buemi s’ha portat la Pole del ePrix de Marràqueix en una classificació força accidentada, en què alguns pilots s’han quedat sense opcions en no poder marcar volta. Bird sortirà segon amb Rosenqvist tercer.

La classificació va començar amb un nou format, en el qual l’ordre dels grups vindria determinat per la posició en el campionat, de manera que els cinc primers a sortir van ser els cinc últims: Tom Blomqvist, José María López, Jerome D’Ambrosio, André Lotterer i Lucas Di Grassi. La tendència vista en els lliures va seguir i el brasiler d’Audi va ser el millor dels cinc seguit de López, Blomqvist, D’Ambrosio i Lotterer. El seu temps, però, estava una mica lluny del que s’ha vist aquest matí.

En segon grup, el més ràpid va ser Sébastien Buemi, però el suís només va poder ser tercer provisional després de Di Grassi i López. Alex Lynn i Luca Filippi, segon i tercer del grup, es van posar quart i cinquè provisionals, respectivament. Maro Engel i Nico Prost van quedar fora de les posicions de superpole.

En el tercer grup van sortir els cinc primers classificats de la general. Felix Rosenqvist, guanyador de la segona cursa a Hong Kong, es va posar al capdavant després del seu primer intent. En l’última volta, Nick Heidfeld, que encara no havia marcat un registre competitiu, va tenir un accident que va posar fi a la sessió i el va deixar penúltim, ja que l’accident va impedir que Edoardo Mortara fes una volta ràpida i el suís es va quedar últim. Sam Bird era cinquè provisional i Jean-Éric Vergne novè, lluny de la superpole.

L’última ronda va tenir com a protagonistes als dos Jaguar, el líder del FP2 Daniel Abt, l’altre NIO, el d’Oliver Turvey, i el Andretti d’Antonio Felix Da Costa. Els pilots van sortir amb una mica de retard a causa del accident de Heidfeld. Quan el temps s’havia acabat, només Nelson Piquet i Mitch Evans havien marcat una volta ràpida, i eren 7è i 8è respectivament. Da Costa va tenir llavors un accident que va causar una bandera vermella.

Malgrat que el temps s’havia esgotat, es va permetre a Abt i Turvey, els pilots perjudicats per l’accident, tenir un intent més. L’alemany només va poder ser vuitè, i el britànic, desè. Passarien a la superpole Rosenqvist, Di Grassi, López, Buemi i Bird.

Ja en la superpole, Bird va marcar un 1:20.6, que probablement seria superat. Efectivament, el següent en sortir, Buemi, va millorar el registre del britànic en 3 dècimes. López va marcar un discret 1:21.3 que el va deixar últim. Di Grassi, però, venia per posar-se primer en el primer sector, però un error en el segon el va deixar fins i tot per darrere de López. Finalment, Rosenqvist va establir un 1:21.1, suficient per ser tercer.

Així, Buemi es porta la primera Pole de la temporada i sembla que comença a rescabalar-se del mal cap de setmana a Hong Kong. L’actual líder del mundial, Bird, l’acompanyarà a primera fila amb Rosenqvist i un sorprenent López a la segona línia.