Sebastien Buemi es va emportar el millor temps en una segona sessió d’entrenaments lliures plena de virolles i blocatges. Di Grassi i Vergne li van seguir a menys de 0.2s.

Nicolas Prost va rodar immediatament amb 200Kw com molts dels seus rivals. Lucas di Grassi va ser el més ràpid en les primeres etapes de la sessió abans que Jean-Eric Vergne obtingués el millor temps en la seva primera volta de 200Kw. Com ja va passar en els primers lliures, molts pilots van patir virolles o van perdre l’àpex.

Daniel Abt va haver de parar el seu cotxe a la recta principal breument abans de començar a rodar de nou. Maro Engel, després dels seus problemes en FP1, va aconseguir anar P2 just abans de la meitat de la sessió. A 12 minuts del final, Abt va ser l’últim pilot a marcar una volta de 200Kw i va ser segon més ràpid amb rècord en el tercer sector. Nick Heidfeld va ser el segon més ràpid a menys de 0.1s de Vergne.

Tot i que molts pilots van sortir a per altres 200Kw, les posicions no van variar molt abans dels últims minuts de la sessió. L’Andretti i el Verge DS semblaven tenir molts problemes amb l’estabilitat del cotxe. Di Grassi va ser més ràpid que Vergne abans que Buemi recuperés el temps més ràpid per petits marges.

Al final de la sessió, López va tornar als boxes amb el pneumàtic davanter dret trencat. Sébastien Buemi va acabar la sessió en cap davant Di Grassi i Vergne. Heidfeld, Abt, Piquet, Engel, Da Costa, Turvey i Duval van completar el top 10.