Sébastien Buemi lidera el FP1 a Ciutat de Mèxic per davant de Loïc Duval i Jérôme D’Ambrosio. Jean-Eric Vergne va ser quart i el pilot més ràpid que no anava en volta de 200Kw.

Aquesta ronda a Mèxic marca el debut a la Fórmula E per al pilot local Esteban Gutiérrez, qui continuarà amb Techeetah per a la resta de la temporada. José María López, Stéphane Sarrazin i Sébastien Buemi es van perdre el shakedown a l’haver arribat durant la nit del pròleg del WEC a Monza. Després el shakedown, tots dos Venturi rebrien una penalització de 10 posicions.

Amb només cinc minuts disputats, Maro Engel va haver de parar el seu cotxe abans de tornar a començar. El seu cotxe va seguir parant i tornant a la pista en les primeres etapes de la sessió. Els pilots es van enfrontar a una pista verda i molt bruta.

Després de quinze minuts, Lucas di Grassi liderava sobre Loïc Duval i Nicolas Prost. López se les va arreglar per aconseguir el temps més ràpid uns minuts després amb Gutiérrez continuant el seu aprenentatge del cotxe. Robin Frijns va ser posat sota investigació per maniobra perillosa (no hi va haver penalització).

A vint minuts del final, Jean-Eric Vergne va marcar el millor temps de la sessió. Mitch Evans va ser el primer pilot en una volta de 200Kw i es va posar tercer per darrere de Vergne i Buemi, que van recuperar el temps més ràpid. El francès finalment va ser encara més ràpid amb 14 minuts per davant.

A deu minuts del final, Frijns es va adjudicar la volta més ràpida en una volta de 200 kw. Molts pilots van començar a practicar les voltes de qualificació, com Duval, que va ser el més ràpid durant força temps abans que Buemi aconseguís el temps més ràpid tot i ser frenat per Gutiérrez. Molts altres pilots van patir virolles, com López, Neslon Piquet o Felix Rosenqvist.

Sébastien Buemi va ser el més ràpid en FP1 per davant de Loïc Duval i Jérôme d’Ambrosio. Vergne (primer a 170kw), Frijns, Bird, Sarrazin, Di Grassi, Abt i Evans van completar el top 10.