La segona ronda del Campionat d’Espanya de Karting (CEK) 2024 s’ha realitzat en el Circuit Internacional de Zuera. Si el circuit de Campillos va ser testimoni d’un gran cap de setmana per als pilots espanyols i els catalans,  a Zuera no s’han quedat indiferents.

KZ: VALLVÉ, EL GRAN LÍDER

En la categoria KZ CEK, Santi Vallvé es va mostrar com el pilot a batre on va tornar a mostrar que és un pilot de grans sortides. Fet que ha provocat que es col·loqués immediatament en la primera posició, aprofitant les baralles del grup del darrere per aconseguir uns metres de distància, seguit de Nacho Tuñón. Va aconsguir guanyar la primera cursa del cap de setmana. No obstant això, en la segona cursa disputada, Vallvé va sortir des de la pole, però Tuñón li va prendre la victòria a causa del gran ritme que tenia. El tercer esglaó del podi va ser per Dmitry Matveev.

Mentrestant, a la categoria KZ2, Manuel Martínez ha estat el dominador absolut a Zuera, on ha aconseguit una doble victòria.

SÈNIOR: AARÓN GARCÍA, EL DOMINADOR

En la categoria Sènior CEK, Aarón García ha demostrat el seu alt nivell aconseguint una doble victòria. En la primera cursa del cap de setmana, García va tenir una gran sortida, tot i que es va veure superat per Pol Chaos. Tot i això, a la volta 3 el malagueny va agafar de nou el liderat i va escapar-se dels pilots que el seguien. El podi va estar completat per Eloi Gonzàlez en la segona posició i Marius Barry-Berg en la tercera.

La segona cursa va ser semblant: García es va veure superat per Eloi González, però de la mateixa manera que en la cursa anterior, no va tenir complicacions en superar-lo, imposant un alt ritme. Al podi, els va acompanyar Eloi González i Andy Ratel.

JÚNIOR: VICTÒRIA DE JAVIER BROASCA

La categoria Júnior CEK no ha deixat indiferent a ningú en les dues curses on hi havia molts pilots lluitant per la victòria. A la primera cursa, Javier Broasca ha cedit algunes posicions a l’inici de la cursa, tot i que ha aconseguit arribar al grup davanter, on ha batut a Alex Martínez per 34 mil·lèsimes, a Daniel Mota per 50 i a Angelina Simons per poc més d’una dècima. D’altra banda, la segona cursa també va ser molt emocinant. Quatre pilots buscaven la victòria, però Broasca va tornar a aconseguir la victòria seguida d’Alex Martínez, Aleix Piñera i Angelina Simons.

JÚNIOR CEK A ZUERA Copyright: Arnau Viñals FormulaRapida.net

MINI: ALT NIVELL DE TONY CACHAFEIRO

Al Mini CEK, Tony Cachafeiro ha tingut una gran remuntada a la primera cursa, però un toc a l’última volta amb Oliver Warner ha provocat que quedés en la tercera posició. La victòria ha estat pel pilot Hugo Fuentes, que ha fet una gran remuntada sortint des de la vuitena posició. En la segona cursa, hi han hagut canvis de líder durant tota la cursa. La victòria ha estat per Iván Gonzàlez, que en l’última volta, ha estat gairebé tot un sector en paral·lel amb Cachafeiro, fet que li ha donat la segona plaça. La tercera posició ha estat per l’Álvaro Perelló.

CS55 RACING KARTING ACADEMY

A la primera cursa de la Academy CEK, David Parra ha aconseguit la victòria per 71 mil·lèsimes sobre Thiago Huertas i Oliver Weytjens. En la segona cursa, Parra ha tornat aconseguir la victòria, aquesta vegada per tan sols 27 mil·lèsimes. Aquesta vegada, però, seguit de Weytjens. Per aconseguir la tercera posició del podi, els pilots Thiago Huertas i Álvaro Alcoholado han lluitat fins al final. Tot i això, Huertas ha sortit victoriós davant Alcoholado.

El CEK a Zuera ens ha deixat grans moments protagonitzats pels pilots espanyols i catalans. La següent cursa es celebrarà al karting de Motorland els dies 14, 15 i 16 de juny.

Twtitter Formula Rapida