Dino Beganovic va obtenir la victòria en una de les millors carreres que hem vist fins al moment aquesta temporada al karting internacional. El suec va vèncer a la primera ronda de la categoria de OK de les WSK Euro Series disputada al Circuit Internacional de Sarno (Nàpols, Itàlia) per davant de Coluccio i Pirttilahti.

A la prefinal, Dino Beganovic (Tony Kart / Vortex  / Bridg) ja va començar a demostrar el seu potencial. Amb una impressionant sortida, el pilot de Ward Racing va prendre la davantera i no la va deixar fins al final. La lluita va estar a la segona posició, que a les primeres voltes va ocupar Luigi Coluccio (BirelART / TM Racing / Bridg) liderant un grup de sis pilots en el que tots es van mostrar molt agresius.

El primer en atacar el segon lloc de Coluccio va ésser Genís Cívico (CrocPromotion / TM Racing / Bridg) a la volta 4. El pilot espanyol va arribar a ésser segon, però després no va poder seguir el ritme de Dilano Van T’Hoff (Exprit / TM Racing / Bridg), que havia sortit des de la pole i va anar remuntant fins acabar en segona posició.

A la final, Dino Beganovic també es va mostrar imparable. El pilot de Ward Racing va tenir un començament net i immediatament es va escapar aconseguint un avantatge de 3 segons sobre Luigi Coluccio. Dilano Van T’Hoff va tenir que retirar-se de mateixa manera que el rus Vladislav Lomko (KR / Iame / Bridg), que va tenir que ser atès per els serveis mèdics després d’un fort accident a la recta de meta.

Amb la primera i segona posició gairebé assegurades per a Beganovic i Coluccio, la gran lluita va ser per a l’últim esglaó del podi. A les primeres voltes, Cívico va ésser el propietari d’aquesta tercera plaça del podi, però el pilot de Croc no va poder seguir el ritme de Kirill Small (Tony Kart / Vortex / Bridg). Tot i haver superat a Cívico, Small no va ser lo suficientment ràpid per a consolidar aquella posició i darrere seu es va formar un gran grup.

El més intel·ligent de tots ells va ésser el pilot finlandès Nikolas Pirttilahti (KR / Iame / Bridg) qui va superar a Small i es va escapar del rus per assegurar el primer podi a la classe OK. En aquest grup també hi eren Taylor Barnard (KR / Iame / Bridg) i Dexter Patterson (KR / Iame / Bridg), que es van tocar i van haver de retirar-se quan lluitaven pel top 5.

Immediatament, els comissaris van intervenir i això li va permetre a Beganovic guanyar còmodament per davant de Coluccio i Pirttilahti. Turney va acabar quart per davant de Hugo Sasse i Gabriele Mini, que va aconseguir una impressionat recuperació d’11 posicions per acabar sisè.

La pròxima ronda de WSK Euro Series es celebrarà al circuit francès de ASK Angerville, del 25 al 28 d’abril.