Alex Lynn ha aconseguit superar a Stoffel Vandoorne per 0.019 segons per aconseguir la pole position al Hungaroring, Hongria. En tercer lloc ha acabat Arthur Pic.


La classificació de GP2 Series apuntava a decidir-se en el primer intent de voltes, això ho sabia Stoffel Vandorne (ART Grand Prix) que de seguida marcava el millor temps, seguit de Raffaele Marciello (Trident) i Rio Haryanto (Campos Racing).

Una primera volta feta després de dues d’escalfament. Els pilots feien una altre volta d’escalfament per fer l’última volta ràpida amb el primer joc de pneumàtics abans d’aturar-se a box.

Però tot continuava “com Sempre”, Stoffel Vandoorne millorava el seu temps més que ningú amb Marciello mantenint el segon lloc seguit d’Arthur Pic (Campos Racing).

A falta de 12 minuts pel final, els Dams de Pierre Gasly i Alex Lynn decidien sortir abans que ningú per millorar el temps de Vandoorne, fet que aconseguia el jove pilot de Williams, Alex Lynn per 0.019 mil·lèsimes

En els darrers quatre minuts els Dams acabaven la feina i s’aturaven a box, mentre que la resta de la graella intentava millorar el temps del britànic. L’alta temperatura i els problemes de trànsit en el tercer sector no ajudaven a millorar el temps de Lynn que aconseguia la seva primera pole position a la GP2 Series.

Resultats: 1 Lynn 2 Vandoorne 3 Pic 4 Marciello 5 Gasly 6 Haryanto 8 Evans 9 Sirotkin 10 Yelloly 11 Rossi 12 Latifi 13 Negrao 14 Stanaway 15 Visoiu 16 De Jong 17 Markelov 18 Berthin 19 Canamasas 20 Leal 21 Matsushita 22 Nato 23 Stockinger 24 Gelael 25 Binder