Audi començarà la temporada 2018 del DTM defensant tant el títol de pilots com el de constructors. L’any passat, dels seus sis pilots, quatre van ocupar les quatre primeres posicions d’un campionat guanyat per Rene Rast.

En 2018, el fabricant d’Ingolstadt comptarà amb cinc dels sis pilots que van disputar la temporada 2017 amb ells. Avui, la marca ha confirmat com distribuirà a aquests sis homes entre els seus tres equips, sense grans novetats a la vista.

L’Audi Sport Team Rosberg, campió d’equips en 2017, seguirà comptant amb Rast, que defensarà el títol de pilots però ha decidit seguir lluint el dorsal 33 que va portar l’any passat en lloc de l’1 que li identificaria com a campió. L’alemany es va proclamar campió en el seu debut en la categoria amb tres victòries i cinc podis. El seu company tornarà a ser Jamie Green, tercer el 2017 amb tres triomfs i quatre podis. El britànic es va quedar a només sis punts del seu primer títol.

Quant a l’equip Abt Sportsline, és l’únic que canvia algun dels seus pilots. Com ja es va anunciar fa algunes setmanes, la llegenda de la categoria Mattias Ekström, subcampió el 2017 a tres punts de Rast, deixarà la categoria per centrar-se exclusivament al Mundial de Rallycross. El seu substitut en l’equip serà l’holandès Robin Frijns, que debuta a la categoria després de triomfar a les Blancpain GT Series i és famós per la seva versatilitat i la seva capacitat de fer-ho bé en tot tipus de campionat. El company del rookie serà Nico Müller, que disputarà la seva cinquena temporada al campionat i la segona en l’equip després de ser 12è en 2017.

Finalment, l’Audi Sport Team Phoenix també comptarà amb els dos pilots de 2017. Mike Rockenfeller disputarà la seva dotzena temporada al campionat després d’haver quedat quart el 2017 i lluitarà pel seu segon títol. Mentre que Loïc Duval tractarà de recuperar-se d’un any de debut complicat, en el qual va ser últim i tan sols va puntuar en dues curses, malgrat que en una d’elles va pujar al podi.

La temporada 2018 del DTM començarà el 5 i 6 de maig al circuit de Hockenheim.