Un cap de setmana amb 7 curses programades i prop de 200 participants. Entrada gratuïta i accés a pàdoc descarregant la invitació per a l’esdeveniment esportiu.  

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El proper cap de setmana, el Circuit de Barcelona-Catalunya s’estrena per primera vegada aquesta temporada amb una prova de motociclisme. Es tracta del Campionat d’Espanya Cetelem de Superbike (ESBK), que portarà al traçat barceloní prop de 200 pilots i un programa replet de curses. Els aficionats podran gaudir d’aquest espectacle de forma gratuïta i amb accés lliure a pàdoc descarregant la invitació per a la cita a la pàgina web del Circuit.

Després d’una primera cita a Jerez, el certamen nacional de motociclisme torna a posar-se en marxa prometent autèntiques pugnes sobre l’asfalt. Prova d’això són els prop de 200 participants que ocuparan les graelles de totes les categories presents. Començant per les motos de menys cilindrada es troba 85GP i Moto4 -compartint pista- així com PreMoto3 i Promo3, i SBK Júnior. Els més veterans sortiran en les categories de Supersport i Open600SBK i Open100, i finalment SBK Femení.

L’ESBK és una excel·lent plataforma de formació per a les joves promeses del motociclisme, però també reuneix pilots coneguts com ara Carmelo Morales, que va arribar a disputar el Mundial de Superbikes i que arriba com a vigent campió de la categoria SBK, fins ara coneguda com Superstock1000. Una vegada superada la primera prova a Jerez, Maximilian Cristian Scheib és el líder de SBK, mentre que Oscar Gutiérrez encapçala la classificació de Supersport. A Open600 i Open1000 destaquen Aleksei Ivanov i Jesper Pellijeff respectivament. Entre els més petits, en canvi, destaca Diego Domínguez a 85GP, Ángel Piqueras a Moto4, Oscar Almonacil a Promo3, Hugo Millán a PreMoto3 i Francesc Pérez a SBK Júnior. La categoria SBK Femení, en canvi, s’estrena al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El dissabte tindran lloc les tandes d’assaigs cronometrats (a partir de les 9 h) i la primera cursa de SBK Júnior, mentre que el diumenge se succeiran fins a sis curses (d’11 h a 16 h).

Accés al Circuit 

Per presenciar les curses del Campionat d’Espanya Cetelem de Superbike, els assistents podran accedir per la Porta 3 els dos dies, a partir de les 8.30 h. Les tribunes obertes per seguir l’activitat seran la Principal, F i G. L’estacionament de cotxes es farà al pàrquing IN6.