L’ex campió de F1 i una llegenda de l’esport, Niki Lauda, ​​va morir a l’edat de 70 anys.

Lauda, ​​qui va sobreviure a un terrible accident al GP d’Alemanya de 1976 a Nürburgring, on es va danyar la cara a causa de cremades, havia patit problemes de salut al llarg dels anys, però es va enfrontar a tots i cada un d’ells amb la voluntat i el poder d’un campió.

L’any passat, es va sotmetre a un trasplantament de pulmó. Un trasplantament de pulmó és una cirurgia pesada per a qualsevol pacient i hi ha complicacions en abundància segons els metges.

Però Lauda va continuar lluitant tot i que hi va haver alguns contratemps en el camí on va haver de ser hospitalitzat novament. Àustria va informar novament sobre els problemes de l’expilot austríac en les últimes setmanes, fins a l’anunci final de la seva mort el dilluns 20 de maig de el 2019.

“Amb profunda tristesa, anunciem que el nostre estimat Niki va morir pacíficament en el cercle de la seva família el dilluns 20 de maig de 2019”, va dir un comunicat de la família. “Els seus èxits únics com a atleta i empresari són i seran inoblidables.

“El seu incansable entusiasme per l’acció, la seva franquesa i la seva valentia segueixen sent un model a seguir i un estàndard per a tots nosaltres. Lluny del públic, va ser un espòs, pare i avi afectuós. Ens trobarà molt a faltar”.

Com es va esmentar anteriorment, Lauda va treballar amb Mercedes en els últims temps i va seguir sent part del circ de la F1. Part de la vida, especialment la batalla pel títol de 1976 amb James Hunt, que es va convertir en una pel·lícula comercial, ‘Rush’, l’aclamat director Ron Howard.

De part de tots en FormulaRapida.net, condol a la família i amics de Niki.