Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel no miren enrere i segueixen dominant la competició de manera extraordinària

Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel van per feina en aquesta edició del Dakar. Els pilots de Toyota estan realizant un treball impressionant. A partir de la segona etapa, el seu lideratge ha estat indiscutible. El qatarià s’ha emportat l’etapa per només dos minuts, ja que Carlos Sainz ha apretat per darrere.

Sainz i Lucas Cruz han realitzat una gran etapa, ja que han estat molt a prop dels guanyadors. En aquests moments, els espanyols estan quarts en la classificació general, relativament propers a Yazeed Al Rajhi.

Per altra banda, Sébastien Loeb, guanyador de la quarta etapa, ha tingut bastants problemes en el dia d’avui. El pilot francès ha patit una bolcada i ha hagut de reparar el seu cotxe, provocant una gran pèrdua de temps per la seva part.

Las impactantes imágenes del vuelco de Loeb en el Dakar 2023
Copyright: Motorsport

En aquests moments, Al-Attiyah té un marge de 22 minuts aproximadament respecte a Stéphane Peterhansel, qui ha quedat en tercer lloc en aquesta etapa.

Laia Sanz amb problemes

Laia Sanz no ha tingut fortuna en aquesta cinquena etapa de la competició. Juntament amb el seu copilot, Maurizio Gerini, ha patit un violent accident en el primer tram de recorregut. Per sort, no hi ha hagut ferits. A més, gràcies a un cotxe de l’equip i a un camió han pogut reparar el vehicle. No obstant això, la pèrdua de temps ha estat horrible pels seus interessos.

En aquests moments, Sanz ha d’aconseguir arribar al kilòmetre 209 en menys de sis hores i mitja. Si no és capaç de fer-ho, constaria que no ha finalitzat la jornada i, per tant, que no ha estat capaç de finalitzar amb èxit el Dakar.

Rally Dakar 2023 | Laia Sanz sufre un fuerte accidente en el Dakar
Copyright: Diario de Mallorca
Joan Barreda cau

Joan Barreda, guanyador de la quarta etapa de motocross, ha sofert una caiguda en els últims instants de l’etapa d’avui. Per sort, ha pogut continuar endavant i finalitzar l’etapa en catorzena posició.