Sébastien Loeb s’emporta la victòria en la quarta etapa i Carlos Sainz i Lucas Cruz retallen temps a Nasser Al-Attiyah

Malgrat no començar amb bon peu aquesta edició del Dakar, el francès Sébastien Loeb ha aconseguit deixar enrere tots els problemes que havia patit i vèncer en la quarta etapa de la competició.

Loeb s’ha imposat a Stéphane Peterhansel per 13 minuts de diferència. No obstant això, Peterhansel havia dominat durant gran part de l’etapa, però en el tram final, el francès ha començat a retallar distància.

En el dia d’avui Sainz ha estat molt constant, acabant tercer. El pilot espanyol ha retallat 16 segons a Al-Attiyah, qui segueix primer en la classificació general.

Dakar 2023, Etapa 4: Victoria por la mínima de Loeb, Sainz 3º -- Autobild.es
Copyright: Autobild
Victòria de Joan Barreda

En motocross, el valencià Joan Barreda ha guanyat en aquesta quarta etapa. Barreda ha estat capaç d’aconseguir el triomf malgrat pilotar amb un dit del peu trencat.

Pablo Quintanilla ha estat el que ha marcat el ritme, però, a partir del kilòmetre 378, el valencià s’ha col·locat en primera posició. Finalment, li ha tret 16 segons a Quintanilla.

En la classificació general, el pilot valencià es troba en la quarta posició, a quatre minuts i mig de l’australià Daniel Sanders.

Rally Dakar 2023: Un Joan Barreda heroico gana su 29ª etapa pese a la fractura | Marca
Copyright: Marca
Catalans al Dakar

En aquesta edició del Dakar, hi ha bastants catalans que hi participen. En primer lloc, tenim a Laia Sanz i Carles Checa, que juntament amb el copilot Marc Solà, intenten arrancar el projecte d’Astara.

Per altra banda, també tenim a la parella formada per Isidre Esteve i Txema Villalob. En aquests moments, estan fent un bon paper en aquesta edició. Finalment, tenim copilots com Àlex Haro i Dani Oliveras.

Encara queden molts dies de competició. Fins al moment, està sent un Dakar molt entretingut amb molts canvis de guió. En els propers dies veurem com avança la situació.