Helmut Marko va afirmar que l’equip AlphaTauri canviarà de nom a partir de la pròxima temporada de Fórmula 1 a causa de l’arribada de nous patrocinadors

Els rumors sobre una possible venda de l’equip AlphaTauri es van disparar quan els màxims responsables de la companyia de les begudes energètiques van començar a especular sobre el futur dels de Faenza a causa dels pobres resultats. Això tampoc va passar a majors quan els caps visibles del projecte van assegurar que no hi havia cap pla per desfer-se de l’escuderia que ha exercit com el creador de les estrelles de Red Bull a la Fórmula 1.

Copyright: Red Bull Content Pool

Tal com ha assegurat Helmut Marko, AlphaTauri desapareixerà després del seu naixement l’any 2020, quan van deixar enrere la nomenclatura de Toro Rosso. Els italians van començar la seva aventura al costat de Red Bull allà per 2006, i durant una dècada i mitja a la categoria han obtingut dues victòries, una amb Sebastian Vettel en el mític Gran Premi d’Itàlia de 2008, i l’altra en el mateix escenari 12 anys després amb Pierre Gasly, ja sota el segell de la signatura de moda de Red Bull.

El canvi va ser visible a nivell estètic, passant a utilitzar uns colors blancs i blaus foscos que s’assemblen a la companyia de roba de les begudes energètiques, amb un logo renovat, però Helmut Marko no ha volgut fer més declaracions sobre aquest tema. D’altra banda, necessiten una bona dupla de pilots i, ara mateix, Nyck de Vries penja d’un fil.