El Circuit ultima els preparatius per a la prova de resistència que se celebrarà l’1 i 2 de juliol. Les entrades es poden adquirir a la web del Circuit per 10 €, amb accés a pàdoc inclòs

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha iniciat el compte enrere per a l’inici de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Els equips, que van arribant progressivament a les instal·lacions, ja es preparen per a escriure la història d’una altra edició màgica plena de sorpreses.

Encara que les portes del traçat mundialista obriran oficialment pel públic el dissabte i el diumenge, l’esdeveniment s’iniciarà sobre l’asfalt avui, amb la disputa d’una jornada d’entrenaments privats que serviran de presa de contacte. El divendres, les formacions i els seus pilots faran front a més assaigs lliures, juntament amb els oficials cronometrats i els entrenaments nocturns.

El dissabte, els aficionats podran entrar al recinte a partir de les 9:30 h. Encara que la prova donarà inici a les 12 h, el Circuit ha preparat abans un Pit Walk per a gaudir del Pit Lane i de tot el que succeeix en ell poc abans del tret de sortida. Concretament es farà de 10:45 a 11:15 h. Una vegada es posi el semàfor en verd, els assistents podran gaudir de l’acció ininterrompudament.

Copyright: Circuit Barcelona-Catalunya

Durant la nit del dissabte al diumenge, el Circuit romandrà obert per a gaudir d’una de les fases més especials de la prova, la part nocturna, també una de les més desafiadores i difícils. A més, la pista catalana ha preparat actuacions en l’escenari del seu Fan Zone per a crear un ambient únic.

El diumenge a les 12 h es donarà la bandera a quadres després de 24 hores d’intensa activitat i es coneixeran els protagonistes de la 28a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme.

Activitats per a tots els gustos

Fora de l’asfalt, el Circuit comptarà amb una Fan Zone situada darrere de la Tribuna Principal amb diverses propostes per a tots els públics el dissabte de 12 a 20 h i el diumenge de 9 a 13 h. Simuladors i un escenari amb actuacions (durant la tarda i nit del dissabte) per als més grans i una zona infantil amb jocs de fusta, circuit de karts a pedals o inflables per als més petits.

Entrades

Les entrades per a assistir a l’esdeveniment es poden adquirir a la web del Circuit. Es venen en forma d’abonament de dos dies (dissabte i diumenge) i inclouen accés general i pàdoc. Aquestes entrades tenen un preu de 10 € (més despeses de gestió). Tots aquells aficionats que disposin d’una entrada per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP podran accedir gratuïtament a l’esdeveniment.

Copyright: Circuit Barcelona-Catalunya
Accés al Circuit

Els aficionats podran accedir al Circuit per la porta 3 el dissabte a partir de les 9:30 h i estacionar els seus vehicles al parking IN6. Les portes del Circuit romandran obertes fins a la finalització de la prova el diumenge a les 12 del migdia. Les tribunes habilitades per seguir l’activitat a pista són la Principal, B, C, G i F, així com la Tribuna VIP del pàdoc.

Un esdeveniment sostenible

El Circuit, certificat en la norma ISO 14001 i la norma ISO 20121 per a la present competició, promou diferents accions en matèria de sostenibilitat. Com per exemple la gastronomia Km0 per a evitar les emissions de CO₂ del transport i afavorir a l’economia local; l’ús eficient de l’energia; punts de recàrrega de vehicles elèctrics, la donació dels excedents d’aliments; l’economia circular amb els pneumàtics, i la valorització de les fraccions de residus recollits, entre d’altres.

Enguany, a més, duu a terme la tercera edició del Trofeu Sostenibilitat, per a crear consciència i aconseguir inspirar a totes les parts implicades. Aquest reconeixement s’atorgarà al conjunt que hagi dut a terme més accions sostenibles en finalitzar la prova i les hagi compartit a través de les seves xarxes socials.