El pilot català de Moto2 ha estat operat amb èxit aquest matí després d’haver-se fracturat la clavícula esquerra.


Rins ha estat operat de la clavícula esquerra aquest matí pel Doctor Xavier Mir, a l’Hospital Universitario Quirón Dexeus.

El pilot català va patir ahir una caiguda mentre entrenava amb la mala fortuna que es va fracturar la clavícula esquerra i ha hagut de ser operat aquest matí perquè li col·loquessin una placa i poder reduir així la fractura.

Aquestes han estat les declaracions del Doctor Xavier Mir després de l’operació:

“Hem intervingut l’Àlex per atendre la fractura del terç mitjà de la clavícula esquerra. Hem reduït la fractura i hem col·locat una placa de titani amb els cargols bloquejats de sis orificis. Posteriorment hem fet unes radiografies de control que ens han evidenciat que la fractura estava reduïda i hem procedit al tancament de la pell i la musculatura al voltant de la clavícula. “

“La nostra idea és que romangui ingressat fins demà amb tractament analgèsic per realitzar la propera cura el dilluns i començar aquest mateix dia amb la rehabilitació”.

Si no sorgeix cap contratemps d’última hora Rins podrà disputar el següent Gran Premi que tindrà lloc a Gran Bretanya dins de 8 dies.