Giovinazzi ha aconseguit fer-se amb el millor temps en el seu últim intent per batre Gasly, qui sortirà des de la segona posició. Per darrere d’ells, s’ha classificat Gustav Malja.

La sessió de classificació començava amb un ambient calorós: 31ºC de temperatura ambient i 40ºC a la pista, i amb la tornada a la GP2 de Sergio Canamasas, després de no participar en el passat Gran Premi d’Alemanya a causa d’algunes diferències amb el seu equip.

Pràcticament, gairebé tots els pilots han sortit a rodar just quan el semàfor s’ha posat en verd. Després de 10 minuts, Pierre Gasly ja s’havia adjudicat a si mateix el cap de la taula amb Giovinazzi i King per darrere. Tot i així, el francès de Prema ha tingut diverses ‘batalles’ per aconseguir el millor temps amb l’altre candidat a endur-se el campionat: Sergey Sirotkin.

També cal destacar que aquest any els cotxes estan fent temps una mica més lents respecte a la temporada anterior.

A 5 minuts pel final, Pierre Gasly seguia mantenint aquest millor temps, però Nato i Malja s’havien col·locat després del francès. A més, el pilot de Prema ha liderat els temps durant tota la màniga, però en els últims 3 minuts de sessió, la lluita de Gasly ja va passar a ser contra el seu company d’equip, Antonio Giovinazzi.

Gasly va fer el seu darrer intent batent el rècord del sector 2, però en l’últim tram de circuit va cometre un petitíssim error que li va costar la Pole Position, ja que Giovinazzi venia per darrere fent una volta perfecta i arribant a meta sense cometre cap error.

Per tant, Pole per a l’italià de Prema amb el seu company completant la primera línia de la graella. Malja ha aconseguit fer-se amb el tercer millor temps, amb Nato i King per darrere. El Top10 el completaran Pic, Marciello, Lynn, Matsushita i Kirchhofer.