Malgrat els bons resultats recents de McLaren, el començament de la temporada 2023 de Fórmula 1 no va ser senzill

L’inici de la temporada 2023 de Fórmula 1 va ser desastrós per a l’equip McLaren. El MCL60 no va tenir el rendiment que els britànics esperaven, deixant una gran quantitat de mals resultats al seu pas. Durant les dues primeres curses, l’escuderia amb seu en Woking es va mantenir sense puntuar i després d’això, cada punt aconseguit es rebia com una autèntica victòria.

Després de les actualitzacions d’Àustria i Silverstone, l’equip britànic va començar a competir pels primers llocs, aconseguint mantenir-se en aquesta part alta de la taula des de la cita en el Red Bull Ring.

Imagen
Copyright: McLaren

Per a Lando Norris, els mals resultats al començament de campanya van ser una molt desagradable sorpresa. El jove britànic havia signat la seva renovació el febrer de 2022, la qual li vinculava a l’equip papaia fins com a mínim l’any 2025.

En signar l’acord, Norris tenia l’expectativa de competir per victòries en un futur pròxim. Quan semblava que aquest objectiu estava molt lluny de poder aconseguir-se, els dubtes sobre el seu futur en l’equip de Woking van augmentar.

A més del bon rendiment del MCL60 en els últims caps de setmana, la lleialtat del pilot britànic també va ser un motiu per a quedar en l’equip.