Alessio Lorandi podria ser el substitut de Santino Ferrucci per a les properes carreres. El pilot italià agafa el relleu de l’americà després de la trifulca que va muntar a Silverstone la passada setmana amb el seu company d’equip Arjun Maini.

Ferrucci és conegut al món del motor per ser un pilot controvertit, ja va tenir problemes en diferents etapes de la seva formació. Tot i això, tant Trident com Haas, del que era pilot de proves, van confiar en ell. Però tot va saltar quan en la segona carrera del cap de setmana a Silverstone va xocar expressament amb el seu company d’equip i després en el box va muntar, al costat del seu pare, una brega que va acabar amb material de l’equip destruït. L’equip, encara consternat per tot el succeït, va declarar a Twitter que anava a emprendre accions legals contra l’americà.

 

Ferrucci era un dels pilots amb més projecció de futur en el món de l’automobilisme. El nord-americà ha passat per totes les etapes per les quals han passat els grans noms de la F1. De fet, Santino va coincidir amb pilots com Esteban Ocon, Sette Câmara o Antonio Fuoco en la FIA Formula 3 European. Després d’això, va recalar en les files de Trident on ha estat des de mitjans de 2017.

Després de tota la pica baralla, l’equip va decidir prescindir dels seus serveis, almenys de moment. Ara és Alessio Lorandi el pilot que sona per ocupar el seient de Ferrucci. Lorandi és actual pilot de Trident a GP3 pel que faria un pas endavant en la seva carrera dins del ‘motorsport’.

Amb només 19 anys, el pilot ja afrontava el seu tercer any a la GP3 amb, de moment, una victòria i quatre podis. Trident va apostar per ell i el va fitxar provinent de Jenzer. Aquesta temporada l’italià ha anat de menys a més quedant fora dels punts en les dues carreres en el circuit de Barcelona i aconseguint una tercera posició en la carrera llarga al Red Bull Ring.