L’italià Luigi Coluccio ha estat invencible durant la Final d’OK de la WSK Open Cup al South Garda Karting (Lonato, Itàlia), donant començament l’inici de la temporada d’estiu de kàrting. Kas Haverkort i David Vidales han completat el podi després de desfer de Mattia Michelotto.

En la classificació de divendres Lorenzo Ferrari (Baby Race Driver Academy) va ser l’autor de la pole position amb un temps de 46.870, l’italià superava als Birel ART Racing de Nicolò Cumana i Luigi Coluccio.

En ser només 33 els participants a OK aquest cap de setmana, no hi va haver eliminatòries, només 3 taques per decidir les posicions de sortida de la final.

A la primera taca, Harry Thompson (Ricky Flynn Motorsport) va dominar en una cursa on va destacar l’accident entre David Vidales (Tony Kart Racing Team) i Franco Colapinto (Baby Race Driver Academy).

Tots dos pilots van quedar fora de carrera, obligant-los a sortir des de la posició 31 i 32 a la segona taca. Una taca en què Thompson altra vegada va dominar, i el seu company d’equip, Zane Maloney va remuntar fins al segon lloc, seguit de Leonardo Marseglia (Kart Republic Motor Sport). Per darrere, David Vidales remuntava fins a 21 llocs per acabar en desè lloc. Destaca també l’accident que va patir l’holandès Glenn Van Berlo (Lennox Racing Team) qui va patir va fer mal el canell dret, impedint-competir durant la resta del cap de setmana.

A la tercera taca de nou el júnior de Red Bull, Harry Thompson va tornar a liderar un doblet per a Ricky Flynn Motorsport amb Zane Maloney segon, Mattia Michelotto (Kart Republic Motor Sport) i David Vidales remuntaven fins al tercer i quart lloc.

A la pre-final d’aquest matí Luigi Coluccio superava en l’última volta a Mattia Michelotto per aconseguir la pole position. Kas Haverkort (Zanardi Racing Team) es situava en tercer lloc després d’una bona remuntada en què es va veure beneficiat pel mal rendiment de Harry Thompson i l’abandó de Zane Maloney.

Ja a la final, Luigi Coluccio va dominar de cap a peus imposant-se per més de 2 segons. La lluita era pel segon lloc amb un Mattia Michelotto que estava frenant el grup. Michlotto va veure com Kas Haverkort el superava i s’escapava d’ell.

En les últimes voltes, Vidales també va aconseguir superar a Michelotto. L’espanyol va posar els seus esforços a defensar l’última posició del podi durant les últimes voltes.

En el grup va destacar també la remuntada de Zane Maloney qui partia des del penúltim lloc. El de Barbados va ser 10 segons penalitzat per una mala ubicació a la sortida, acabant en P12. També gran remuntada de Lorenzo Ferrari qui va sortir últim i va acabar en desè lloc.