Les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes estan de festa. I és que enguany s’ha tornat a confirmar la participació d’Aleix Espargaró a la cursa. El Granollerí a més a més ha convençut als pilots de Moto2 Julián Simon i Ricard Cardús per competir-hi també.


Entre els 168 pilots integrats en 42 equips, una de les majors participacions de la dècada, apropant-se al rècord de 49 equips l’any 2008, s’hi troben figures importants i històriques del món de les dues rodes.

Aleix Espargaró continua a les 24 hores

La cursa que ja arriba a la seva XXXVI edició, tornarà a tenir per tercera vegada al Granollerí, Aleix Espargaró. Serà la seva segona participació consecutiva i la quarta en que dur al seu equip. Un equip que portarà el dorsal número 41, i a part d’Espargaró inclou als pilots Joan Cros, Álvaro Lozano i Arnau López.

Ja és el quart any consecutiu que Espargaró té un equip en aquesta històrica i única cursa on l’any passat van aconseguir el seu millor resultat, acabant en segona posició. Enguany, portarà un segon equip, anomenat 41 Team B.

Aquest equip està format per dos pilots que competeixen a Moto2, Ricard Cardús i Julián Simon, aquest últim campió de 125cc. Amb ells els acompanyarà David Boixeda que l’any passat va competir amb l’equip Powered by JG2. Equip el qual va ser desqualificat.

Participació d’especialistes del motocròs mundial

Es ben sabut que les 24 hores cada vegada tenen més prestigi internacional i sobretot, cada vegada més, un nivell de pilotatge molt exigent i alt, i això és el que fa decidir a pilots professionals del motocròs anar a Lliçà per competir aquesta dura cursa.

Entre ells es troben Levy Batista, campió de França de MX1 el 2014 que competirà amb l’equip francès Team MMR France, anteriorment anomenat R’One/CG Racing Team que l’any passat va assolir el setè lloc. L’equip manté a Mathias Brunner i Jonathan Martineau, mentre que Léo Le Quéré torna a la cursa després d’un any d’absència.

No serà pas l’únic equip estranger ja que des de França mateix, prové el nou equip anomenat Normandie Endurance 50. I com sempre des de fa 8 anys, la cursa tindrà equips italians, enguany són el Peperoncino Italian Team, l’A.S.D. Team J&D, el G.I.S. Italian Team i el RB Racing Team, completant un total de 6 equips europeus.

Nivell local garantit

Entre les figures nacionals es troba Marc Solà que va acabar tercer aquest any a la Baja Aragón i que participarà amb l’equip J Costa on el 2014 va acabar vint-i-sisè. També hi serà com hem mencionat abans, Álvaro Lozano campió del motocròs a nivell espanyol.

I juntament amb ells hi serà un dels pilots més famosos de la cursa i un dels que té més èxits, Oriol Mena. El dos vegades campió de la cursa, de manera consecutiva, enguany salta a l’aventura de participar amb un equip nou.

També hi haurà participació femenina amb l’equip Foonmoto Team, format 100% per dones.

I sempre tenir en compte el equip de Rubén Luengo que competirà amb Talleres Pelayo, un dels equips guanyadors de la cursa.

Finalment, l’equip campió, el IPALC Jugamer Granja L’Ametlla participarà amb una lineació totalment nova.