El pilot júnior de Renault, Jack Aitken, ha signat amb Campos Racing per a disputar la seva segona temporada al Campionat de Formula 2 de la FIA el 2019.

Després d’haver competit amb l’ART Grand Prix la temporada del seu debut a la Formula 2, Aitken es converteix en el primer pilot confirmat de Campos Racing per a la temporada 2019. El pilot amb doble nacionalitat britànica i coreana va tenir un rendiment irregular amb ART i va acabar el campionat en 11a posició aconseguint una gran victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya i un podi.

Aitken va començar l’any amb bon peu donant continuïtat a la gran temporada que va fer a la GP3 el 2017. Però, a mesura que la temporada va avançar, cada vegada es va fer més difícil veure-li lluitar per les posicions capdavanteres. En les últimes cinc rondes, només va sumar tres punts, mentre veia com el seu company d’equip George Russell s’enduia el títol de campió.

Fa setmanes ART va anunciar a Nikita Mazepin i Nyck de Vries com a pilots confirmats per a la temporada que ve i Aitken ja sabia que havia de buscar-se un seient. Després de provar amb el Campos Racing en el test de post temporada d’Abu Dhabi, ambdues parts van arribar a un acord i ahir es va fer oficial la notícia.

El nou pilot de Campos Racing es va mostrar il·lusionat amb la nova etapa. “Estic encantat de començar a treballar amb Campos Racing després d’un prometedor inici en els test de final de temporada. Tenen l’ambició i capacitat per estar al capdavant i, malgrat que hi ha molta feina per fer, estic segur que arribarem a la primera cursa preparats. Aspirem al màxim, res més que això “, ha declarat.

Per la seva banda, Adrián Campos, el president de Campos Racing, també va valorar positivament l’arribada d’Aitken: “Estem molt il·lusionats amb la incorporació de Jack. No hi ha dubte que té talent i estem convençuts que, al seu costat, lluitarem per estar al capdavant. Amb el nostre treball, unit a les condicions que té en Jack, se’ns presenta un any en el que per què no, pretenem aspirar a tot“.

Salvatore Gandolfo, CEO de Campos Racing, creu que amb Aitken estaran al davant en totes les carreres. “És molt important per a Campos Racing poder comptar amb pilots de la talla de Jack perquè, tant ell com nosaltres mateixos, estiguem lluitant per la victòria en totes les carreres“, va explicar.

Pilots confirmats fins ara per a la Formula 2 2019:

ART Grand Prix – Nyck de Vries i Nikita Mazepin

Prema – Mick Schumacher i Sean Gelael

Carlin – Nobuharu Matsushita i Louis Deletraz

UNI-Virtuosi – Guanyu Zhou i Luca Ghiotto

Trident – Giuliano Alesi

DAMS – Nicholas Latifi i Sergio Sette Camara

Campos Racing – Jack Aitken