El pilot britànic es va dur la seva primera victòria en una cursa accidenta. Fuoco i Ferrucci completen el podi.


 

Aitken que partia des de la 4a posició va aconseguir avançar Ferrucci en els primers compassos de la carrera i es va mantenir per darrere de Isaakyan (líder de carrera de moment) en les primeres voltes.

En la volta 4 va aparèixer el primer cotxe de seguretat a causa de una virolla de Konstantin Tereschenko. Però quan la carrera va tornar a ser rellançada va haver un altre incident entre Matt Parry i Jake Hughes a la xicana de Les Combes.

Després dels rellançaments Aitken va superar el pilot rus Isaakyan i aquest intentava defensar-se també dels atacs de Ferrucci i Fuoco per no perdre més posicions.

De nou va tornar a sortir el cotxe de seguretat a causa que Nirei Fukuzumi va empènyer a Kevin Jorg contra les barreres. Fuoco va aprofitar aquest incident per avançar a Ferrucci però ja no hi havia temps per arribar a Aitken.

Finalment d’aquesta manera el britànic es va dur la seva primera victòria amb un avantatge de 1,7s respecte a Fuoco i Ferrucci que el van acompanyar al podi. Isaakyan es va haver de conformar amb la 4a posició després d’una gran cursa.

El top 10 el completen: Dennis, Leclerc, Schothorst, de Vries, Janosz i Albon.