El pilot francès Adrien Renaudin ha estat el vencedor de la primera cursa de KZ2 de la temporada de les WSK Super Master Series, que s’ha celebrat en el South Garda Karting a Lonato, Itàlia. El de Sodikart va vèncer per una distància mínima respecte el seu company Bas Lammers i l’holandès Marjin Kremers.

Després del domini durant tot el cap de setmana per part dels pilots de SodiKart, Bas Lammers (Sodikart / TM Racing / Bridg) iniciaria la final des de la pole position seguit de Paolo de Conto (CRG / TM Racing / Bridg).

En el moment de la sortida, Bas Lammers va perdre el liderat amb el pilot oficial de CRG, Paolo de Conto qui passaria a liderar les primeres 8 voltes de la cursa abans de ser superat pel propi Lammers.

L’holandès però no va poder fer res contra el seu company d’equip, el francès Adrien Renaudin (Sodikart / TM Racing / Bridg) que va superar-lo pel liderat de la cursa a falta de 10 voltes, posició que ja no va abandonar tot i la forta pressió de Lammers.

D’aquesta manera Adrien Renaudin va liderar un doblet per l’equip SodiKart oficial, amb Bas Lammers segon. La lluita per l’últim esglaó del podi se’l van disputar Paolo de Conto i l’holandès Marjin Kremers (Birel ART / TM Racing / Bridg), amb el darrer superant l’italià en la penúltima volta de la cursa.

Pel que fa als catalans, Pedro Hiltbrand (CRG / TM Racing / Bridg) va haver d’abandonar durant la final mentre Javier Sagrera (CRG / TM Racing / Bridg) va aconseguir arribar a la prefinal.

La lluita pel campionat de les WSK Super Master de KZ2 es presenta interessant però amb un clar favorit, els pilots de Sodi. Bas Lammers deixa Lonato amb el primer lloc amb un total de 91 punts, 2 més que el seu company Adrien Renaudin. Més endarrere es situen Marjin Kremmers i Paolo De Conto.

La categoria KZ2 haurà d’esperar fins a finals de Març per poder tornar a pista. Quan ho facin competiran a la clàssica pista de Sarno.