El pilot escocès Dexter Patterson es va imposar en la final de la categoria OK durant la segona ronda de les WSK Super Master Series 2019 al South Garda Karting de Lonato, Itàlia. El pilot de Kart Republic va superar al campió del món Lorenzo Travisanutto, mentre Dino Beganovic va completar el podi després d’una increïble remuntada.

Lorenzo Travisanutto (KR / IAME / Bridg) sortia en pole position després de vèncer en una de les prefinals. Al costat del pilot italià sortia Dino Beganovic (Tony Kart / Vortex / Bridg) qui va ser el gran dominador durant tot el cap de setmana.

Travisanutto va aprofitar molt bé la posició preferent per mantenir el liderat de la cursa en el moment de la sortida, en canvi Dino Beganovic del equip Ward Racing no va saber aprofitar la primera fila de la graella de sortida, baixant fins la novena posició.

Al capdavant, Lorenzo Travisanutto del equip HTP Kart Team es veia superat a la tercera volta de la cursa per el suec Noah Milell (Tony Kart / Vortex / Bridg). Milell de l’equip Tony Kart Racing Team que no va participar en la primera ronda del campionat va aconseguir una distància de seguretat de dues dècimes respecte Travisanutto.

Travisanutto no podia aguantar el ritme del seu rival suec i veia com era el campió del món Junior de 2017, Dexter Patterson (KR / IAME / Bridg) qui el superava per la segona posició a meitat de cursa.

El pilot de Kart Republic, Dexter Patterson seguiria amb el seu gran ritme per superar 3 voltes després a Noah Milell. El de Tony Kart no aguantaria el ritme de la cursa i poc després es veuria superat tant per Lorenzo Travisanutto com per Dino Beganovic que completaria el podi finalitzant en tercera posició.

Pel que fa als catalans, Genís Cívico va ser l’únic representant a la final. El pilot de Sant Joan les Fonts va mostrar-se molt competitiu durant tot el cap de setmana, rodant en posicions de podi inclòs durant algunes voltes, encara que finalment el pilot oficial de Croc Promotion va finalitzar en cinquena posició.

En el campionat de pilots, gràcies a la victòria a la final d’Adrià i els bons resultats aquest cap de setmana, Lorenzo Travisanutto es manté en el capdavant de la classificació amb 151 punts. A 23 punts el segueix Dexter Patterson. Encara que la distància sembli molt gran amb encara dues rondes per disputar-se, podríem comptar fins a 3 pilots més amb possibilitats pel campionat, apart dels ja esmentats. Dino Beganovic és tercer a 57 punts, seguit de Taylor Barnard a 73 i Kas Haverkort a 81.

La propera ronda del campionat es disputarà en el Circuit Internacional de La Conca a Muro Lecesse d’aquí dues setmanes.