L’alemany Daniel Abt s’ha endut la primera victòria de la seva carrera a la Fórmula E a la segona cursa del ePrix de Hong Kong. El d’Audi ABT ha aprofitat un error d’un Edoardo Mortara que anava liderant per posar-se al capdavant i guanyar. Felix Rosenqvist ha estat segon i Mortara tercer.

La sortida va ser horrible per al Poleman Felix Rosenqvist, que va perdre el control del cotxe i va caure fins a la 11a plaça. Aquesta sortida, a més, es va produir després d’una volta de Safety Car a causa d’un problema amb el semàfor.

Tampoc va ser una bona sortida per al company de Rosenqvist, Nick Heidfeld, el cotxe es va quedar parat però finalment va poder arrencar. Edoardo Mortara era el líder per davant de Daniel Abt i Mitch Evans.

Abans dels canvis de cotxe, Rosenqvist va poder remuntar de la 11a a la 7a plaça, mentre que el campió de la segona temporada, Sébastien Buemi, que havia sortit últim, havia pujat fins a la 15a posició abans de ser el primer a parar a la volta 23.

Els líders van realitzar el canvi de cotxe un gir més tard. Rosenqvist va ser el més beneficiat de les aturades i va superar Evans per la tercera plaça. En la propera volta, Lucas Di Grassi va tenir problemes en aturar-se el seu Audi a la pista, tot i que finalment va poder continuar.

Després dels pit-stops, Mortara seguia al capdavant i tenia 3 segons sobre Abt. Darrere d’ells, Rosenqvist anava apropant-se seguit d’Evans, Alex Lynn, Jean-Éric Vergne i el guanyador de la cursa d’ahir Sam Bird.

Estava sent un final de carrera tranquil fins que Mortara va fer una virolla a dues voltes del final, un error que el va fer caure fins a la tercera plaça.

Això va permetre a Abt fer-se amb el seu primer triomf a la Formula E per davant de Rosenqvist i Mortara. Però per darrere hi va haver una última volta dramàtica amb els problemes mecànics de Lynn i un accident d’André Lotterer.

Abt és ara el líder de la general amb 36 punts, 3 més que Bird i 5 més que Vergne.