Aquest any ha començat una important temporada de transició per a l’equip de FormulaRapida.net. Com cada any nou, l’equip de Barcelona us aportarà més informació que mai en la seva cinquena temporada.


En primer lloc, desitjar a tots els lectors de FormulaRapida.net un bon any 2016. Un 2016 que enceta la temporada de motorsport aquesta setmana amb la Formula E a Mèxic i la IndyCar a Florida.

Cobertura 2016

  • Formula 1

La Fórmula 1 per molt acabada que estigui o poc que agradi, segueix essent la categoria més important del motorsport en tot el planeta terra, per tant, la seva cobertura és obligada per una web com la nostra.

MONZA, ITALY - SEPTEMBER 04: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP drives during practice for the Formula One Grand Prix of Italy at Autodromo di Monza on September 4, 2015 in Monza, Italy. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Com fem des de 2012, podràs llegir Fórmula 1 en català, castellà, anglès i francès, sumat al seguiment en directe que es farà en espanyol (i ocasionalment en català) de totes les curses.

I no només podreu consultar el més ràpid de cada sessió, o el guanyador de les curses; a FormulaRapida.net ens interessa el feedback dels pilots, i sabent que a vosaltres també, enguany la web catalana prepararà un previ per cada cursa, a més de realitzar articles sobre les declaracions dels pilots durant el cap de setmana. L’endemà de cada cursa, podreu llegir el nostre article d’anàlisis del cap de setmana.

Prèvia FP1+FP2 FP3 Quali Post Quali Cursa Post Cursa
Formula 1 CAT-ESP-ENG CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA

 

  • GP2 i GP3 Series

Però cal tocar de peus de terra, la Fórmula 1 és tant seguida que sabem què no és pas el nostre punt fort. En canvi si que ho són la GP2 Series on aquest any el nivell és molt important, igual que la GP3 Series, que estrena nou cotxe, equips nous i pilots nous amb molt talent. No dubteu pas que la GP3 Series serà la categoria que potser us agradi més.

Per aquest motiu, a Formula Ràpida us informarem de tot el que succeeixi. I per cert, estigueu a l’espera perquè la nostre presència a la GP3 Series podria ser més visual, ben aviat sabreu per què…

Free Practice Qualifying Race 1 Race 2
GP2 Series CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA
GP3 Series CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA

 

  • Formula V8 3.5

També la nova “3.5” estarà dins la pàgina web com a categoria important.

FP1 FP2 QP1 R1 QP2 R2
Formula V8 3.5 CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA CAT-ESP-ENG-FRA

 

  • IndyCar

La IndyCar s’està convertint en un autèntic somni americà, mai millor dit pels aficionats europeus a les 4 rodes. La sèrie Americana, presenta uns cotxes més ràpids que els Fórmula 1, amb més càrrega aerodinàmica i sobre tot, amb més història risc i competitivitat. Un autèntic oasis del motor que any rere any incrementa fans, i a FormulaRapida.net, com no podia ser us informem d’ella. Sabent això, us reforcem la cobertura d’aquesta categoria d’alt nivell amb el seguiment en directe de les curses i amb els articles en Francès.

Free Practices Quali Race
IndyCar Depèn del cap de setmana CAT-ESP-ENG CAT-ESP-ENG-FRA

 

  • I molt més!

Nasser Al-Attiyah (QAT) of Axion X-Raid Team races during stage 10 of Rally Dakar 2016 from Belen to La Rioja, Argentina on January 13, 2016

Anteriorment us hem anomenat les més importants però no cal oblidar que també cobrim la FIA Formula 3, la Indy Lights, la Formula Renault 2.0 Eurocup i NEC, el DTM, MotoGP, Moto2, Moto3, el WEC (24h de Le Mans), Formules 4 (Alemanya, Espanya; Nord-Europa) i WRC

A més a més, aquest any farem un resum del cap de setmana d’una categoria que ha agafat nivell, la EuroFormula Open (en castellà), sumat la F4 Espanyola (en català, anglès i castellà) i la F4 Alemanya (en anglès). I pels amants de la terra, el RallyCross també serà cobert en català, castellà i anglès.

 

Novetats

A la web com haureu vist, també estrenem una nova manera de ficar el menú. Hem agrupat les categories en Formula 1, Monoplaces (Indycar, Indy Lights, GP2 Series, GP3 Series, Formula V8, Formula 3, Formula Renault i Formula 4), Motociclisme (MotoGP, Moto2, Moto3 i CEV), Sports Car (DTM i WEC), Ral·li (Dakar, WRC i Rallycross), entrevistes, opinió i Altres categories.

 

L’equip directiu a canviat, Guillem González abandona la seva tasca de director adjunt per realitzar un treball d’estudi del client. En el seu lloc s’incorpora una de les perles que s’han format en aquest lloc, Eric Calduch. També, Víctor Forner s’uneix a la direcció per realitzar les tasques que l’Eric i l’Arnau (Fundador i director) en ocasions no puguin realitzar.

 

A continuació tenen l’equip per aquest 2016:

  Departament Idiomes Edat
Arnau Viñals Direcció CAT-ESP-ENG 19 anys
Eric Calduch Direcció CAT-ESP-ENG 16 anys
Víctor Forner Direcció CAT-ESP-ENG 17 anys
Guillem González Direcció CAT-ESP-ENG 20 anys
Saida Haouara Monoplaces ENG-FRA 25 anys
Jordi Ferrer Motociclisme, Sports Car CAT-ESP 19 anys
Natasha Tsang Monoplaces ENG-FRA 18 anys
Oriol Domingo Monoplaces, Sports Car, Rally CAT-ESP-ENG 29 anys
Rubén Fernández Monoplaces ESP-ENG 18 anys
Ana Maria Mercado Monoplaces ESP-FRA 39 anys
Nina Rochette Monoplaces ESP-ENG-FRA 19 anys
Ramon López Monoplaces CAT-ESP-ENG-FRA 22 anys
Albert San Andrés Motociclisme CAT-ESP 33 anys
Guillem Costas Fotografia 22 anys
Ramon Minguell Fotografia CAT-ESP-ENG 17 anys
Aleix Vendrell Multimèdia CAT-ESP 17 anys
Bernat Viñals Multimèdia CAT-ESP 13 anys
PROGRAMA DE DESENVOLUPAMENT DE REDACTORS
Iván Agea Monoplaces, Motociclisme CAT-ESP 17 anys
Judith Alcaraz Monoplaces, Motociclisme, Sports Car CAT-ESP-ENG 15 anys
Nacho Jiménez Monoplaces, Motociclisme CAT-ESP 16 anys

 
Mantenim també el FR Ranking on l’any passat el guanyador va resultar ser Felix Rosenqvist. Ben aviat publicarem el nou sistema de punts.

 

Finalment, supformula-rapida-logo-01_opt (2)osem que la novetat més gran és el nou logotip. Un logotip modern que ressalta el nom de la web, juntament amb una bandera de quadres personalitzada de color blau i groc, expressant així que FormulaRapida.net és sinònim de curses.

 

Esperem que us agradi la nova FormulaRapida.net, ara només falta gaudir d’un 2016 impressionat que ens espera al món del motor.