Els dies 8 i 9 passats, organitzat pel RACC, s’ha celebrat el 6è Ral·li Catalunya Històric amb base en la localitat de Salou i puntuable per al Campionat de Catalunya de Regularitat.

Un total de 52 inscrits, dels quals 48 van prendre la sortida amb els vehicles dividits en 3 categories: Regularitat, Regularitat Sport i Legend.

El ral·li es va disputar a dues etapes, la primera el divendres amb un total de 3 trams i la segona el dissabte amb els 7 restants fins a completar els 10 que ho componien, per a realitzar un total de 430 km. dels quals 144,81 km. (30%) pertanyien als trams cronometrats.

Quant a les classificacions, començant per la categoria de Regularitat, clar domini de Josep Maria Bardolet-Carles Jiménez amb el seu Seat 124 que es van alçar a la primera posició des del primer tram i que no van abandonar fins a finalització del ral·li; en segona posició es van classificar Carles Miró-Ivan Matavacas amb el seu Porsche 911, quedant en tercera posició el primer equip femení, format per Tere Armadans-Anna Vives també amb Porsche.

En Regularitat Sport no va haver-hi un clar guanyador fins al final, aconseguint la primera posició l’equip format per Ramon Dalmau-Antoni Moragas amb el seu BMW; seguits dels actuals campions de la categoria, José Luis Moreno-Isidre Noguera també amb BMW i la tercera posició per a Narcís Marcó-Jordi Ibarra amb un Volkswagen Golf.

Tant a Salou, com en els trams, gran afluència de públic que no es va voler perdre poder gaudir d’aquestes joies de quatre rodes, tant en moviment, com  aturats al parc tancat situat al Passeig Marítim de Salou.