Aquest passat diumenge, 17 d’abril, el circuit mixt d’Alcarràs ha estat la seu de la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Minimotard.

Malgrat coincidir amb la Setmana Santa, els pilots del Supermotard i Minimotard no han faltat a la cita esportiva organitzada amb èxit pel Moto Club Terres de Ponent.

Pel que fa als resultats del dia, a SM1, Oriol Rodríguez i Gil Rosich han mantingut una interessant disputa per la primera posició. Rosich ha estat el més ràpid a la primera mànega, mentre que Rodríguez s’ha imposat a la segona. Tots dos pilots s’han intercanviat la primera i la segona posició en un duel que ha finalitzat en empat a 45 punts. La combinació de resultats ha afavorit els interessos del pilot penedesenc, Oriol Rodríguez, qui finalment s’ha enfilat fins a la primera posició del podi. Gil Rosich ha fet segon, mentre que Ivan González ha completat la tercera posició del podi.

Julen Ávila s’ha desfet de tots els seus rivals de la categoria SM2. El pilot de Torrelles de Llobregat ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. Dominic Fletcher ha ocupat la segona posició del podi, mentre que Harley Thomas ha completat el top 3 de la categoria.

Elias Durendez s’ha endut el triomf de la categoria SM3, per davant de Ferran Papiol, que ha fet segon.

Pel que fa als pilots més menuts, Travis Siilak ha dominat la categoria SM65, on s’ha imposat en totes dues mànegues. Al podi l’han acompanyat Felip López, segon amb dues segones posicions, i Laia Cobo, que ha fet tercera.

Jordi Gaya ha estat el més ràpid de la categoria SM85. El pilot de l’Albi ha dominat amb solvència les dues mànegues del dia. Max Serra ha aconseguit la segona posició, mentre que Aleix Ginés ha tancat les posicions d’honor de la categoria.

D’altra banda, pel que fa a les categories SM Road, Loris Ford ha encapçalat la classificació Trofeu SM Road. El corredor britànic ha protagonitzat una gran actuació que l’ha catapultat fins al primer esglaó del podi. Lucas Torres i Jordi Antonio han mantingut un emocionant duel per la segona posició, que finalment s’ha endut el Torres per tres punts de marge.

Finalment, pel que fa a la categoria Trofeu SM Road+35, Fernando Roger i Santiago Simó han empatat a 45 punts al capdamunt de la classificació. La combinació de resultats han afavorit Roger, que s’ha endut el triomf d’Alcarràs. Simó ha finalitzat en la segona posició, mentre que Eduard Betrian ha completat les posicions d’honor de la categoria.

Pel que fa al Trofeu Català de Minimotard, Joel Plasencia i Gil Rosich s’han intercanviat la primera i la segona posició en les dues mànegues de la categoria 160 Sèries. Plasencia ha estat el més ràpid en el segon i definitiu assalt, fet pel qual ha aconseguit enfilar-se fins a la primera posició del podi. Ivan González, per la seva banda, ha completat les posicions del podi de la categoria.

Sergi Mazas i Sergi Sánchez han estat els protagonistes de la categoria 190 Sèries. Mazas i Sánchez s’han intercanviat la primera i la segona posició en les dues mànegues disputades. Finalment, Sánchez ha ocupat la primera posició del podi, amb Mazas com a segon classificat i Raúl Fernández completant el top 3 de la categoria.

Brian Uriarte ha estat el més ràpid de la categoria MIniGP Open2, per davant d’Izan Domínguez, que ha fet segon.

A MiniGP 190 Sèries la victòria ha estat per a Jonathan Gijón, el qual ha aconseguit vèncer les dues mànegues de la jornada. Álvaro Castagno ha ocupat la segona posició del podi, mentre que Severiano Mariscal ha completat les posicions d’honor.

Finalment, a la categoria Protos, Alfonso Ruíz ha fet primer per davant de Miguel Àngel Pérez, que ha fet segon.

La Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard reprendran la competició el proper 15 de maig al circuit de Móra d’Ebre.