En Prototips, el Cadillac #5 del Mustang Sampling Racing lidera amb comoditat la cursa passades les primeres quatre hores. El Nissan #2 i el Cadillac #10 completen la zona de podi. El Ligier d’Alonso es troba en vuitè lloc, darrere de l’altre Ligier #32. A GTLM lidera el Ford #66 i a GTD l’Audi #29.


Les 24 hores de Daytona ja han completat les quatre primeres hores de carrera amb gran expectació. Tots els participants ja han realitzat diversos canvis de pilots, a més de múltiples pit stops. La cursa s’ha estabilitzat i ara l’objectiu se centra en la resistència, en acumular quilòmetres i voltes sense perdre temps.

Per ara, en la categoria principal de Prototips segueix liderant el Cadillac #5. Després de conduir Joao Barbosa bona part de les últimes dues hores, des de fa poc el torn ha estat per al brasiler Christian Fittipaldi. En segon lloc s’ha posicionat el Nissan #2 amb Ryan Dalziel al volant, i se situa a vuit segons de distància del liderat de Fittipaldi. Quatre segons per darrere ve el segon Cadillac #10, amb Jordan Taylor en aquests moments.

El Top 5 el completen al final d’aquestes 4 hores els dos pilots de l’Indycar Series, Graham Rahal al Acura #7 i Simon Pagenaud al Acura #6. El tercer Cadillac és el #90, que amb Edward Cheever s’ha vist relegat al sisè lloc, just davant dels dos Ligier. El #32 es troba 18 segons per davant del #23, que ara mateix té al volant a Lando Norris.

El segon pilot a saltar a la pista amb el vehicle d’Alonso, Phil Hanson, ha estat a punt de cometre un greu error que li hauria pogut condemnar la cursa. A les dues hores i mitja ha sortit la primera bandera groga del dia, que ha estat provocat per un doble incident. El Multimatic #20 ha fet una virolla que l’ha enviat al fons de la classificació i l’Oreca #38 ha hagut de tornar a box a baixa velocitat. Tot això, amb Hanson com l’únic en no haver fet la quarta parada, el que li hauria pogut enviar al fons de la graella. El canvi d’estratègia de la resta li ha salvat els mobles a l’equip de Fernando Alonso.

Pel que fa al #37 de Dani Juncadella, ha perdut algunes posicions durant aquestes hores i havia caigut a l’onzè lloc. Igual que el #23 d’Alonso anava en ascensió, revés per Juncadella que partint en les primeres posicions està retrocedint bastant respecte als seus rivals.

En GTLM lidera amb gran autoritat el Ford #66 que ara mateix pilota Dirk Mueller. Des de l’inici de la cursa pràcticament no ha deixat anar el liderat, i ho fa amb 20 segons de marge sobre el Porsche #911. El pilot de Chip Ganassi, Scott Dixon, es troba en tercera posició de la categoria a 26 segons del capdavant. El Corvette #3 d’Antonio García ha caigut al sisè lloc del GTLM i es troba ara mateix amb Mike Rockenfeller als comandaments.

Finalment, en GTD han canviat per complet les notícies respecte a Miquel Molina. El català començava liderant la prova però després de baixar del cotxe, la sort ha empitjorat per al Ferrari #82. Problemes a boxes han obligat a ruixar el cotxe amb els extintors i ha fet que es perdi molt temps en la reparació, caient al 19è lloc amb 16 voltes perdudes. El líder en aquests moments és l‘Audi #29 amb Kelvin Van der Linde al volant. El segueixen a set segons el Mercedes #33 i a mig minut l’Acura #93. Daniel Serra torna a estar al volant del Ferrari #51, i com el millor posicionat de la marca italiana està en el setè lloc.