La final de la WSK Champions Cup en la categoria OKJ ha estat molt disputada entre els dos pilots britànics de Ricky Flinn Motorsport: Paul Aron i Harry Thompson. Finalment, Aron s’ha imposat i es converteix, d’aquesta manera, en el campió de les WSK Champions Cup.

El poleman, Gabriele Mini, no ha pogut conservar la primera posició durant gaire temps. En la primera volta Thompson i Aron l’han superat i, demostrant tenir un ritme molt superior, han aconseguit obrir ràpidament una distància bastant gran. Mentre Mini queia fins la cinquena posició, Thompson i Aron s’han passat i repassat en incomptables ocasions. En tercera posició s’ha col·locat el britànic Taylor Barnard, i en quarta el brasiler Gabriel Bartoleto.

A prop d’arribar a la meitat de la Final, Gabriele Mini ha sigut superat fins a caure a la novena posició, mentre el pilot espanyol, José María Boya, pujava fins la sisena. Pel que fa al capdavant de la cursa, Aron, Thompson, Barnard i Bartoleto es reagrupaven i donaven inici a una batalla molt intensa per la victòria.

A l’arribar la volta 6, Thompson ha superat a Aron i, per la seva banda, Bartoleto superava a Barnard per la tercera posició. Aron, lluny de quedar-se darrere del seu company i compatriota, ha volgut passar-lo i tant l’un com l’altre han tornat a intercanviar posicions un cop rere l’altre. El duel ha sigut espectaular, sobretot per l’absència de cops entre els pilots britànics.

No han pogut dir el mateix, Barnard i Bartoleto, els quals lluitant per la tercera posició s’han tocat. Bartoleto ha pogut seguir sense perdre gaires posicions, però Barnard s’ha hagut de retirar.

Després de l’incident, Aron i Thompson han pogut escapar-se i jugar-se la victòria entre ellsdos, mentre que la tercera posició quedava disputada entre Beganovic i Bartoleto. Mini, qui sortia des de la pole, ha tornat al capdavant de la classificació després del baix rendiment en l’inici de cursa i ha pujat fins la cinquena posició.

En un final de cursa molt apretat, Aron s’ha imposat a Thompson, mentre que la tercera posició ha acabat en mans del rus Kirill Smal, que ha superat tant a Bartoleto, que ha sigut quart, com al pilot espanyol Boya, qui ha avabat sent cinquè.