Johann Zarco cada cursa que fa, cada vegada mostra més superioritat de la cursa. El francès ha tornat a vèncer a Rabat en una lluita tu a tu. Lowes completa el podi


Sota un cel amenaçador de pluja, “Tito” Rabat aconseguia fer una molt bona sortida i superar a Zarco que també era superat per Jonas Folger. Al darrere, Luis Salom patia una forta caiguda on la moto quedava destrossada i deixava molt oli a la pista, fet que provocava la bandera vermella.

Després d’uns minuts de reparacions a la pista, la cursa es reiniciaria amb 16 voltes i no pas les 24 previstes. Així doncs, la cursa es tornaria a iniciar amb la mateixa graella de sortida.  En la segona sortida, Folger feia una increïble sortida llampec seguit de Rabat, Simeon i Zarco. Aquest cop també hi havia una caiguda, Floriant Alt anava pel terra al primer revolt.

Folger aconseguia un bon marge sobre Rabat que no el podia seguir i es veia atacat per Johann Zarco. La lluita entre els dos rivals gairebé acabava amb un desastre quan el català i el francès es tocaven al revolt 3. Aquesta situació l’aprofitava Simeon per superar a Zarco, fet que ajudaria i molt a Rabat a separar-se del grup per ubicar-se en un còmode segon lloc.

El campió de la categoria el 2014 no tardaria gens en retallar 1 segon en una volta sobre Folger, el mateix feia Zarco. Si semblava que la cursa estava decidida, definitivament no ho estava. Rabat aconseguia superar fàcilment al alemany a falta de 8 voltes pel final. Zarco i Lowes i Rins feien el mateix.

La cursa arribava al final, Rabat i Zarco entraven en una lluita tu a tu molt forta, sota la mirada de Lowes. Però la maniobra del francès a falta de 3 voltes semblava ser definitiva per seguir imparable i en un estat de forma espectacular que el permet ampliar la distància en el campionat.