Johann Zarco s’acomiada del campionat de Moto2 amb una victòria en el Gran Premi del País Valencià. El francès assoleix la setena victòria del any, després de lluitar amb Luthi i Morbidelli que completen el podi.

En el moment de la sortida semblava que en primera instància era Thomas Luthi qui prenia el liderat de la cursa però Zarco responia bé al revolt 1 per l’exterior, ubicant-se en primera posició.

En els primers compassos de la cursa, Johann Zarco i Franco Morbidelli protagonitzaven un tu a tu molt dur que acabaria a la dotzena volta quan finalment el dos vegades campió del món, prenia el liderat, es marcava un avantatge sobre Morbidelli, gràcies a la bona gestió dels pneumàtics que li permetia assolir la setena victòria del any.

El Italo-brasiler tot i protagonitzar la lluita per la victòria, veia com Thomas Luthi el superava en la última volta, deixant-lo en la tercera posició i fent-li perdre el tercer lloc en el campionat de pilots en benefici d’Alex Rins. Tot i això Morbidelli  es postula com un dels preferits per la temporada vinent, després d’aconseguir cinc podis consecutius.

El barceloní que en els primers compassos de la cursa havia intentat mantenir el ritme dels tres primers, veia com era superat per Sam Lowes a l’última volta en l’últim revolt. El pilot de Pons s’havia de conformar amb el cinquè lloc.

Finalment, Xavi Vierge amb un xassís Tech 3 –a diferència de la resta de la graella que va amb Kalex, amb el dotzè lloc assolia acabar com el millor rookie del any, en superar la Leopard Racing de Miguel Oliveira.

Resultats top15:

1 Zarco 2 Luthi 3 Morbidelli 4 Lowes 5 Rins 6 Nakagami 7 Pasini 8 Folger 9 Kent 10 Schrotter 11 Corsi 12 Vierge 13 Oliveira 14 Baldassarri 15 Syahrin