L’equip Movistar Yamaha MotoGP ha celebrat un acte oficial a Madrid en què ha presentat la moto amb la qual disputarà la temporada 2018. Els pilots de la formació, Maverick Viñales i Valentino Rossi han estat els encarregats de desvetllar una moto amb canvis en la seva decoració i un únic objectiu: guanyar.

Ahir, en un acte de presentació celebrat a Madrid, Yamaha i Movistar van celebrar el seu cinquè any units a MotoGP, amb la consecució dels tres títols en 2015 i el campionat d’equips en 2016.

No obstant això, el principal motiu de l’acte era la presentació de les motos amb les que la marca dels diapasons intentarà tornar a guanyar el títol aquest 2018. Aquestes màquines van ser descobertes al final de l’acte, amb els pilots de l’equip, Valentino Rossi i Maverick Viñales, essent els encarregats de mostrar al públic la nova moto.

La moto presenta canvis notables en la seva decoració. Malgrat que el blau segueix sent el color dominant, aquest es combina principalment amb un blanc que guanya protagonisme en estar la gran ‘M’ de Movistar a aquest color.

Durant l’acte, tant el cap de l’equip com els dos pilots van tenir l’oportunitat de compartir les seves impressions i expectatives amb aquesta nova moto de cara a la temporada que està per arribar. L’objectiu només és un i està ben clar: guanyar.

Massimo Meregalli – Director de l’equip Movistar Yamaha MotoGP: “Era realment important fer tests a València i després a Sepang, ja que podem comparar els mateixos elements en pistes i condicions diferents. Al final d’aquests cinc dies, vam poder decidir la base de la moto en la qual Valentino i Maverick començaran a provar a Sepang en pocs dies.”

“A Sepang necessitem confirmar el que vam torbar al novembre, llavors començarem a desenvolupar la moto amb parts procedents del Japó. Treballarem en l’electrònica, cosa que no vam poder fer al novembre, de manera que espero una millora en aquesta part. L’any passat vam patir molt amb això i el nostre principal objectiu és millorar-ho. ”

Valentino Rossi: “Crec que els tests són importants perquè pots entendre què passarà durant la temporada. Crec que hem de treballar dur, perquè venim d’un any que no ha estat el millor per a l’equip ni per a mi. Crec que podem fer-ho millor. Hem de treballar molt en la M1, concentrar-nos en la moto, l’electrònica i els detalls per intentar ser ràpids i gestionar millor els pneumàtics, que penso que van ser la clau de l’any passat.”

Quant a l’altre pilot de l’equip, Viñales, durant l’acte va confirmar que havia renovat el seu contracte amb el fabricant japonès dos anys més, fins a la temporada 2020.