Després de finalitzar cinquè la passada temporada a l’Eurocup Formula Renault 2.0, amb tres victòries i vuit podis; el francès Gabriel Aubry debutarà aquest 2018 a la GP3 Series, on pilotarà per a Arden International.

Arden International ha confirmat al primer dels pilots que formaran la seva alineació de cara a la propera temporada de la GP3 Series. Es tracta del francès de 19 anys Gabriel Aubry, que farà el salt a la categoria després de dos anys a l’Eurocup Formula Renault 2.0.

En l’Eurocup, el jove pilot francès va completar el 2017 una temporada sòlida, amb tres victòries, vuit podis i un cinquè lloc final al campionat. També va participar en la Formula Renault 2.0, on va aconseguir tres victòries i una cinquena plaça a la general.

Aquests resultats van ser obtinguts el 2017, el seu tercer any en monoplaces. Un any abans, Aubry debutava a l’Eurocup amb un 12è lloc en el campionat i, el 2015, va disputar la seva primera temporada en monoplaces, en la qual va ser tercer de la Fórmula 4 Francesa. Aquest pas el va donar després de triomfar al Kàrting, amb el títol del Campionat Francès OKJ.

Després del final de la temporada 2017, Aubry va tenir l’oportunitat de pilotar un GP3 en els tests post-temporada que es van celebrar a Yas Marina, Abu Dhabi; on el seu rendiment i adaptabilitat al monoplaça van ser sorprenentment bons. Ara, el jove talent gal tindrà l’oportunitat de demostrar les seves habilitats al llarg d’una temporada completa a la categoria. És, per ara, el quart debutant confirmat a la graella, al costat de Callum Ilott, Nikita Mazepin i Simo Laaksonen.

Richard Dent – Cap d’equip d’Arden GP3: “Gabi ha estat en el nostre radar des de fa temps. Va tenir una particularment bona temporada a la Renault 2.0 l’any passat i va completar molt bons tests al final de l’any a Abu Dhabi. No hi ha dubte que té l’habilitat i el pilotatge per lluitar pel títol de GP3 en 2018. ”

Gabriel Aubry: “Estic orgullós de formar part d’Arden Motorsport a la GP3. Arden és un dels equips de monoplaces més reeixits dels últims 20 anys i estan molt motivats per 2018. Aquest any era un pas clar per a mi després de dos anys a la Formula Renault. M’uneixo a un equip amb experiència i estic convençut que seguiré aprenent molt amb ells. Vull agrair als meus sponsors Van Merksteijn, Intersig, MEP i a la meva nova agència de ‘management’, The Grid Agency.”

La temporada 2018 de GP3 Series, l’última abans de la fusió amb la F3 Europea, començarà el 12 de maig al Circuit de Barcelona Catalunya, on serà un dels esdeveniments teloners del GP d’Espanya de F1.