Moltes novetats en la presentació de la XLII edició de les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes

La XLII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, Gran Premi Barnasfalt ha estat presentada aquest dimarts 19 de Juliol a l’Ateneu Aliança de Lliçà d’Amunt.

La presentació, ha comptat amb la presencia de Carme Riera, vicepresidenta del Grup 24h, Francesc Padró, president del Grup 24h, Fran Sánchez, regidor d’esports de Lliçà d’Amunt i Eudald Vila, cap de l’àrea tècnica del Grup 24h que han explicat les novetats de la cursa d’enguany.

Carme Riera iniciava la presentació explicant com s’ha arribat a la imatge de la cursa d’enguany. El sistema ha estat mitjançant un concurs de dibuix realitzat entre més de 1.500 alumnes dels col·legis de la Vall del Tenes. Amb una guanyadora, La Judith López, alumne de 3r de primària de l’escola Les Llisses de Lliçà de Vall.

A continuació, Francesc Padró, ha agraït als patrocinadors, un any més, la confiança dipositada en les 24 hores. Padró ens ha explicat les novetats més destacades que ens trobarem en aquesta XLII edició.

Entre les novetats més destacades es troben el canvi d’ubicació del pàdoc o els nous punts de restauració en la zona lúdica del circuit per tal d’afavorir que els aficionats no hagin de marxar del propi circuit per poder menjar o beure. A més a més, enguany es reactivaran les activitats lúdiques per tota la família, des dels més petits fins als més grans, que a conseqüència de la pandèmia, no es va poder realitzar durant l’edició de 2021.

Seguidament, Fran Sánchez, regidor d’esports de Lliçà d’Amunt agraïa a tots els pilots i equips el seu esforç personal i econòmic que suposa participar en aquesta cursa, malgrat el context actual mundial.

Juntament amb en Francesc Padró, es va destacar la reincorporació d’una antiga tradició. Realitzar un viatge amb ciclomotor durant 24 hores, paral·lelament a la cursa, sortint des de Paris i arribant a Lliçà d’Amunt. Aquesta gesta, es realitzarà per un equip completament femení.

Finalment, Eudald Vila, va destacar la important cobertura mediàtica que es farà de la cursa mitjançant les xarxes socials i l’emissió en directe a You Tube, on els pilots seran els protagonistes.

També va destacar el gran nombre d’inscrits a dia d’avui, amb un total de 33 inscrits, 3 menys que l’edició anterior i que per tant els dona confiança per tenir molt bona xifra d’inscrits. Tot i que encara les inscripcions estan obertes i s’espera que pugi el nombre de participants en relació a l’any passat.

Entre els inscrits destaca la participació de pilots joves de 14 i 15 anys, juntament amb pilots internacionals provinents de França, Itàlia i Bèlgica.

Si ús heu perdut la presentació de la XLII edició de les 24 Hores la podeu trobar en aquest enllaç:
https://youtu.be/qHI5YlhPS9k