El mercat de MotoGP va agafant color. Álex Rins ha estat el següent a fer el pas a canviar d’equip. Després que la seva marca Suzuki no segueixi al campionat del món de MotoGP.

El jove talent català ens ha deixat anys a Suzuki amb algunes evidències del seu gran talent. Amb una moto equilibrada. Ha aconseguit fer majoritàriament bons resultats. Ja que tampoc tenia una exigència de la marca molt alta. En alguns moments s’ha vist superat pel seu company d’equip Joan Mir.

Sobretot l’any 2020 i 2021 no han sigut els més favorables pel pilot de Barcelona. Joan Mir, el seu company d’equip es va coronar campió del món amb la mateixa moto i fent un any espectacular.

La poca regularitat d’Álex Rins ha fet que no pugui acabar de demostrar el seu talent. Ja que és indubtable que el té. Però els accidents a curses assenyalades on estava per fer un bon resultat l’han llastrat fins a tal punt que és comenci a dubtar sobre el seu rendiment.

Arriba una nova etapa pel pilot català amb una marca que no està passant per un dels seus millors moments i a un equip satèl·lit. On serà cap d’espasa. Esperem sort i èxits en el futur del pilot català on amb l’ajuda del seu nou equip podrà demostrar que un dels talents del present i futur de MotoGP.