Marco Wittman i el seu bmw aconsegueixen el primer lloc de la graella al circuit de Moscú, seguit de Pascal Wehrlein i Jamie Green.

 

Primera sessió de classificació del dia al circuit de Moscú sota un cel clar i ras. Els pilots sortien a pista a les 12:00h per disputar-se la pole position per la primera cursa del cap de setmana.

La sessió ha transcorregut sense incidents remarcables tot i la igualtat entre marques. S’esperava que el millor temps de la sessió estigués prop del 1.29:00 però els tres primers classificats han aconseguit baixar a 28 alts.

Bruno Spengler i Timo Glock han estat els primers pilots en marcar temps competitius a la primera part de la classificació amb 1:29.093, donades les circumstàncies es podia esperar que algun pilot baixés al 28 durant els últims minuts de la sessió i així ha estat.

Marco Wittman no ha perdonat i ha marcat el millor temps amb un 1:28.810 seguit de Pascal Wehrlein i Jamie Green a dues dècimes. Tots tres amb cotxes diferents (BMW, Mercedes i Audi respectivament).

També cal destacar la gran actuació tant de Miguel Molina com de Dani Juncadella aconseguint entrar al top 10 a 3 dècimes de la Pole Position.

La primera carrera del cap de setmana tindrà lloc a les 15:15h