Williams celebrarà la seva cursa número 800 en la Fórmula 1 i portarà una nova decoració en el Gran Premi de Gran Bretanya 2023

L’equip amb seu a Grove havia planejat celebrar la seva marca històrica a la cursa de Silverstone, però la cancel·lació del Gran Premi de l’Emília Romagna va fer que la seva cursa 800 s’ajornés al Gran Premi d’Hongria. Per a no defraudar als seus aficionats locals, els qui han exercit un paper molt important, han anunciat que planegen commemorar la seva fita durant els caps de setmana del Gran Premi del Regne Unit i Hongria.

Per a la primera de les curses, els cotxes d’Alex Albon i Logan Sargeant lluiran una decoració especial, com van indicar en un comunicat: “L’impactant disseny de Silverstone retrà homenatge a l’herència britànica de l’equip al seu fundador, el difunt Sir Frank Williams”.

Copyright: Red Bull Content Pool

Per al cap de setmana d’Hongria, quan realment aconsegueixin els 800 Grans Premis, l’escuderia introduirà un emblema especial. A més dels canvis en la carrosseria, tenen pensat celebrar alguns esdeveniments més, com portar el FW14B amb el qual Nigel Mansell va guanyar el títol de la temporada 1992 a Silverstone perquè Jenson Button el piloti abans de la cita de Fórmula 1 del diumenge.

Williams també obrirà un dels seus propis llocs per als aficionats a Londres durant aquesta setmana, en el Regent Street, on es podrà veure el monoplaça amb el qual Alain Prost es va emportar el campionat de 1993, a més que els actuals pilots i el director, James Vowles, hi estaran.