La millora del circuit de Barcelona Catalunya ha suposat un gran canvi en les instal·lacions en un temps rècord. S’ha actuat molt amb la zona dels espectadors.

S’ha remodelat i millorat molt les zones d’ombra, la zona dels serveis amb la millora de les instal·lacions dels banys. Amb també una grandíssima millora en els registres de seguretat sobretot a la zona del primer revolt on s’ha allargat l’escapatòria 40 metres.

El circuit està al límit de la seva propietat, però s’ha guanyat molt en seguretat, que era l’objectiu d’aquestes reformes.

a la zona del revolt 14-15 s’ha col·locat unes tanques de protecció que són absorbents d’energia i això ha permès homologar el traçat amb “Txicane” o sense, la tanca de protecció de l’Últim Revolt també s’ha prolongat tota la recta per millorar la protecció.

Un element significatiu és el nou marcador del circuit, un marcador molt més versàtil, que ens permet veure tota la classificació en directe, també amb retransmissió en directe i la publicitat és variable, un nou element icònic d’aquest circuit de Barcelona-Catalunya.