Lewis Hamilton suma cinc campionats del món de Fórmula 1, 71 curses guanyades i 81 poles. Dades que li permeten somiar i mirar cap endavant per poder, algun dia, atrapar a la llegenda de Michael Schumacher.

L’alemany va ser set vegades campió del món i és el pilot amb més campionats a la butxaca. Fins al moment, el seu perseguidor més proper era Juan Manuel Fangio que, en la dècada dels anys 50, va aconseguir cinc títols en vuit temporades.

Després d’assegurar-se el seu cinquè títol al GP de Mèxic, Hamilton ha igualat el registre de l’argentí i el seu pròxim objectiu és Michael Schumacher per poder-se convertir en el pilot amb més títols de la història de la F1.

Hamilton té 33 anys actualment i li queden dos més de contracte amb Mercedes. El pilot britànic ha mostrat motivació per assolir els rècords de Schumacher.

“Sóc molt, molt afortunat de ser aquí ara, òbviament amb més del que la majoria de la gent té. Si tindré o no l’oportunitat de guanyar més, qui sap. Ho donaré tot per fer-ho, però crec que he d’anar pas a pas”, va dir Hamilton.

“Les 91 victòries que té (Schumacher), per exemple, són moltes victòries. Suposo que a 20 ara, no? Encara hi ha un llarg camí per recórrer, però seré aquí alguns anys més, així que espero poder, almenys, acostar-m’hi. Però, tot i així, Michael va ser un geni en la forma en què es va implementar a Ferrari i el que va fer amb aquest equip i sí, sempre seré un fanàtic d’ell.”

“Ha estat un any especial, crec que per a tots, i suposo que només puc parlar per mi mateix, però poder aprofitar la teva creativitat és només positiu, no hi ha aspectes negatius sobre això”.

“Naturalment, la gent tindrà opinions a favor i en contra de les coses que un fa, però una cosa per a mi i tots vostès ho sabran, és que no ho faig tot perfecte i no sempre dic les coses correctes, però una cosa que faig és ser jo mateix. Només jo puc viure la meva vida de la manera en què la visc i ningú més pot manejar-la, i intento fer lo correcte per ser el millor possible. “

“Tenir aquestes oportunitats per fer aquestes altres coses, aprofitar una part diferent de la ment, fer aquestes coses fora d’una cursa de forma natural, no té res a veure amb ser un pilot de curses, però crec que és mantenir el cervell estimulat i el coneixement és poder. Així que, naturalment, quan estàs aprenent coses noves, quan estàs experimentant coses noves, estàs adquirint coneixement a mesura que viatges pel món i només veig això com una cosa positiva.”

A part del seu paper en la Fórmula 1, Hamilton destaca altres interessos com la seva figura d’ambaixador de la marca de moda Tommy Hilfiger, com a part crucial per la seva victòria en el campionat d’aquest any.

“Llavors intento ser una esponja i absorbir a persones com en Tommy, que ha construït una marca increïble. Al final, a la meva llista, hi ha un nou somni allà, fer alguna cosa com el que va fer dins d’aquest negoci. Així que veurem com és d’aquí a 10 anys”.