Jacques Villeneuve, als seus 44 anys d’edat, participarà en el campionat de la Fórmula E al costat de l’equip Venturi. El canadenc, campió de F1 el 1997, serà company de Stéphane Serrazin, que continuarà un any més. D’aquesta manera, cau de l’alineació de pilots Nick Heidfeld, el qual perd el seu seient a Venturi.


Sembla mentida que deu anys després de retirar-se de la Fórmula 1, Jacques Villeneuve torni a la competició mundial amb els seus 44 anys d’edat. En els últims anys ha fet acte de presència a la Indycar, especialment durant les 500 Milles d’Indianapolis, sense gaire fortuna en els seus resultats. Ara, després de provar el cotxe elèctric la setmana passada al circuit de Paul Ricard, el canadenc substituirà Nick Heidfeld a l’equip Venturi Racing i s’unirà al costat de Séphane Serrazin per a 2016.

El campió de la Fórmula 1 de 1997 s’ha mostrat molt emocionant davant semblant repte: “Han passat 10 anys des de l’última vegada que vaig conduir en aquest tipus de pista amb un monoplaça, però és com anar en bicicleta, no s’oblida mai. Estava molt emocionat i tot va sortir bé. És la primera vegada en anys que vaig a participar en un campionat complet i estic molt emocionat perquè l’ambient en l’equip de Venturi és molt bo. També sé les qualitats de Stéphane Sarrazin, hi haurà confiança entre tots dos”.

D’altra banda, el que serà el company d’equip del canadenc, Stéphane Serrazin, es mostra molt confiat amb el nou cotxe que portarà Venturi la setmana que ve al Donington Park: “El meu desig era continuar amb Venturi, així que estic molt content amb aquesta situació. Hem fet enormes progressos en tota la primera temporada i el nou motor va mostrar una immediata fiabilitat. Podem dir que tenim un molt bon paquet, però no sabem el que els altres equips han fet, tot i que pensem que el nostre cotxe serà molt eficient”.